EMB Bloedtest

Energetisch Morfologische Bloedtest

Vanuit een holistische benadering behandel ik verschillende (vage) gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. Vage klachten, (chronische) vermoeidheid, darmproblemen, huidklachten, mentale problemen, moeite met afvallen, hormonale problemen of gewoon kijken hoe het zit met jouw algehele gezondheid? Ik help je graag verder.

 

Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je effectief  aan de slag met jouw gezondheid. 

De mogelijke storingen die worden gemeten:

Tevens worden reguliere waardes gemeten:

Een Energetische Morfologische Bloedtest geeft diagnoses die in de reguliere zorg ook onderzocht worden. Denk aan ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten, bloedarmoede en infecties. Tevens worden bij een EMB bloedtest symptomen verklaard die in de reguliere zorg niet naar boven komen en/of niet te behandelen zijn. Dit geeft veel inzicht en maakt deze test super waardevol.

Topper!

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Yvonne is een vriendelijke, rustige, deskundige en vooral lieve therapeute, die me direct op mijn gevoel liet voelen en echt met waardevolle adviezen kwam. En ook na die tijd, is Yvonne er voor elke vraag en tip: echt super fijn! Na zoveel jaren zoeken en zoeken, wist Yvonne ervoor te zorgen dat ik me lekkerder ging voelen, mijn pds eindelijk kalmeerde en ik fitter ben: kortom topper!

Bianca

Eindelijk geen buikpijn meer!

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Jarenlang élke dag buikpijn, een opgezette buik en erg futloos, tot ik bij Yvonne de EMB bloedtest heb gedaan: wat een inzichten! Ik ben zelf ook leefstijlcoach en dus ook veel bezig met een gezonde leefstijl, dus was benieuwd wat ik ervan zou opsteken. Nou, blijkbaar heel veel, want mijn klachten zijn nu nagenoeg verdwenen! Met name veel geleerd op het gebied van intoleranties en hoe hiermee om te gaan, de darmen weer sterk te maken en welke producten bij mij passen, echt een aanrader! Je krijgt echt advies op maat en veel praktische tips, dus ik zou het ook zeker anderen aanbevelen bij klachten!

Eline Haasbroek

Fijne toelichting!

Rated 5 out of 5
31 januari 2021

Yvonne heeft mij erg goed geholpen met de uitleg bij de EMB test. Ik kon bepaalde verbanden zien en de eerste stappen gaan zetten. Dankbaar!

Bobbie

Super en betrokken

Rated 5 out of 5
25 januari 2021

Yvonne heeft heel veel kennis en weet dit op een goede manier over te brengen. De EMB test geeft veel inzicht, maar de begeleiding erbij helpt je op de juiste weg. Yvonne is altijd bereikbaar voor Extra hulp en kijkt goed mee! Je merkt ook dat ze zelf ervaringsdeskundige is, dat helpt ook mee!

Evi Eisink

Aanrader!

Rated 5 out of 5
17 januari 2021

Jarenlang heb ik met klachten en extreme vermoeidheid rondgelopen ondanks dat ik veel met mijn gezondheid bezig was. Toen de huisarts mij naar huis stuurde met de diagnose ‘prikkelbaar darmsyndroom’ ben ik verder gaan zoeken. De EMB bloedtest heeft mij heel erg veel geholpen. Yvonne heeft mij duidelijk uit kunnen leggen waar de problemen zaten en hoe ik deze kon aanpakken. Hierdoor kan ik eindelijk eten zonder klachten en ben ik niet meer continu moe. Ik ben Yvonne heel erg dankbaar en ga deze test zeker vaker laten doen!

Dana

De Bloedtest

Voor wie is deze bloedtest geschikt?

  • Wanneer jij (vage) gezondheidsklachten ervaart
  • Wanneer de reguliere zorg tekort schiet
  • Wanneer jij graag wilt weten welke voeding aansluit bij jouw lichaam
  • Wanneer jij gewoonweg nieuwgierig bent en gezondheid belangrijk vind

Ik ben gevestigd op locatie in de omgeving van Leiden. Daarnaast ben ik elke woensdag aanwezig in private gym V.E.T. in Zeist (gelegen naast Utrecht), waar je ook op afspraak langs kunt komen voor een bloedtest. De bloedafnames tijdens het eerste consult vinden plaats op maandag, dinsdag of woensdag. Alvorens ontvang je van mij een online intake via de mail.

Het is mogelijk ivm reistijd of andere reden, de uitslag ook telefonisch te doen. Alles wat telefonisch wordt besproken krijg je achteraf ook volledig uitgewerkt op papier.  

Let op! De bloedtest wordt NIET vergoed door de verzekeraar.

Maak een afspraak

Boek gemakkelijk je afspraak in via onderstaande agenda! 
Kies eerst je locatie, vervolgens je dag en tijd.

Wanneer er geen dagen beschikbaar zijn kun je jezelf op de wachtlijst zetten of een mail sturen. 

Scroll naar top

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.