Business coaching

▶ Ik help ambitieuze vrouwen in de gezondheidsbranche online zichtbaar te zijn en vanuit energie en gezondheid te ondernemen

 • Jij hebt passie voor je vak en alle kennis in huis, maar hebt geen idee hoe je de juiste klanten aantrekt die betalen voor wat je waard bent 
 • Je wilt meer online zichtbaarheid, maar hebt geen idee waar te beginnen omdat je vast loopt door al je ideeën
 • Je raakt overweldigt door alle informatie rondom marketing & sales en wilt graag een duidelijke strategie
 • Jij wilt ondernemen op een manier die bij jou past zonder allerlei regels & moetjes 

👉 Vol goede energie start je een eigen bedrijf. Je zet alle ideeën op papier, begint aan je website, gooit het vol enthousiasme de wereld in, maar klanten komen niet op je af. Je deelt af en toe een post op instagram, ervaart weinig ruimte om hier goede aandacht aan te besteden en eigenlijk heb je ook geen idee hoe je social media kunt inzetten. Marketing en sales komen bij jou op de laatste plaats, want alle tijd gaat naar jouw klanten. 

Hoe fijn zou het zijn als jij een duidelijke strategie hebt, duidelijk weet wat je aan het doen bent en hier ook de juiste doelgroep mee aanspreekt. Een ideale doelgroep aansluitend bij jou wensen, die betalen voor wat je waard bent en waarbij jij je energie hoog kan houden. 

Je bent er klaar mee om losse flodders te posten zonder strategie. Jij wilt een warme community bouwen met interactie, gelijkgestemde mensen en een doelgroep die staan te poppelen voor een nieuwe post van jou. 

Herken jij jezelf?

 • Je hebt geen idee hoe online zichtbaarheid kan leiden tot sales 
 • Je wilt mensen heel graag helpen in jouw vak, maar weet niet hoe je de juiste doelgroep aantrekt
 • Social media voelt zwaar en je ervaart weinig inspiratie
 • Je wilt werken volgens het ‘intuïtief eten’ principe, maar weet nu nog niet hoe je dit moet vormgeven in je aanbod
 • Ideeën genoeg, maar focus behouden en stappen zetten om klanten aan te trekken is lastig
 • Het ondernemen voelt eenzaam en je mist iemand om mee te sparren

👉Hoe fijn zou het zijn als...

 • Jij moeiteloos zichtbaar kunt zijn en alle inspiratie hebt om te posten
 • Jij een duidelijk aanbod hebt staan die jouw klanten dienen en jouw als ondernemer in je kracht zetten
 • Jij met de juiste content sales genereert en in alle vrijheid en gezondheid kunt ondernemen
 • Jouw visie over gezondheid aansluit op wat je aanbied voor jouw klanten
 • Jij met een ervaringsdeskundige kunt sparren en ondernemen zo minder eenzaam voelt 

Ik dacht ook heel lang dat ik ondernemen alleen moest doen...

Maak kennis met Yvonne

🔥 Na 9 jaar succesvol ondernemen als Orthomoleculair Diëtist en Coach, voelde ik dat het tijd was om al mijn opgedane kennis binnen mijn bedrijf te verspreiden.

Vanaf de start van mijn bedrijf had ik al snel succes, maar dit legde een enorme druk op mij. Mijn Instagram account groeide tot 50K volgers en ik wilde iedereen helpen. Ik bewoog vanuit mannelijke energie en ik werkte 70 uur per werk om iedereen van dienst te zijn. Zelf ging ik hier aan onderdoor. 

👉Ik was een slaaf van mijn eigen bedrijf geworden, ik werd geleefd en had geen tijd om AAN mijn bedrijf te zitten. Hierdoor had ik geen tijd voor optimalisatie en bleef ik jarenlang doen wat ik deed. Tot ik mij compleet benauwd voelde, gezondheidsklachten ervaarde en daardoor wist dat het anders moest. 

Ik ging hulp vragen van andere businesscoaches en dit veranderde mijn hele business. Mijn omzet steeg, ik kreeg meer vrije tijd en zo kwam ik erachter dat meer verdienen niet altijd het resultaat was van harder werken. Ik ging vooral slimmer werken en verzamelde mensen om mij heen die deze kennis hadden. 

Na veel uitproberen, ‘fouten’ maken en met een energielek doorwerken zag ik in dat het ook anders kon. Een manier waarbij ik zelf ook gezond bleef, meer voldoening ervaarde en plezier bleef houden in wat ik deed. 

Op deze manier kun jij klanten veel beter dienen en dat gun ik jou ook. 

Nu is het mijn missie om ook andere (startende) vrouwen in de gezondheidsbranche hierbij te ondersteunen. 

Een bedrijf dat moeiteloos VÓÓR jou werkt!

Ondernemen hoeft niet eenzaam te zijn, je mag alleen de juiste keuze maken om in je kracht te komen staan!

Jij kan dit ook!

Inmiddels heb ik al een hele mooie groep vrouwen mogen begeleiden!

-Daphne Wegbrands

'Het is super fijn om begeleiding van een ervaren therapeut als Yvonne te krijgen. Ik raad Yvonne zeker aan als coach'..

Hoe ziet het traject eruit?

Kick-off gesprek

Het kick-off gesprek kun je zien als dé start van jouw transformatie. We bespreken jouw doel, ik leer jou beter kennen en samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je ook een online vragenlijst toegestuurd. Dit gesprek zal al veel inzichten en kennis geven, maar vanaf daar kun je ook echt stappen maken om te veranderen en kom jij lekkerder in je vel te zitten. 

Maandelijkse 1:1 coaching

3 of 6 maanden lang gaan we samen intensief aan de slag jouw doelen waar te maken. Hiervoor hebben we iedere maand een persoonlijk gesprek en bespreken we concrete actiestappen. De exacte inhoud wordt per persoon afgestemd. In totaal zijn er dus 3 of 6 intensieve coaching momenten (excl. kick-off). Daarnaast kun je mij ook altijd contacten met vragen en updates via de mail. 

 

Praktische opdrachten

Afhankelijk van jouw doel kan het zo zijn dat ik tijdens de gesprekken jouw vervolgopdrachten meegeef om zelf uit te voeren. Ik kan je ontzettend veel kennis & adviezen geven, maar uiteindelijk wil je dit ook daadwerkelijk gebruiken. Doelgerichte actie zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij de business & vrijheid bereikt waar je naar opzoek bent. 

Werk templates

Om jou te ondersteunen bied ik verschillende templates die helpen om jouw aanbod, doelgroep of actiestappen concreet te maken. Dit zorgt voor meer focus en geeft je een duidelijk plan. Deze kunnen uiteraard ook nagekeken worden. 

Email support

Tijdens de gehele periode houden we nauw contact door middel van de mail. Hier kun je mij iedere werkdag al je vragen stellen en denk ik met je mee. Twee wekelijks kun je mij ook stukken insturen om feedback te vragen. Hiervoor maak ik een drive map aan waarin jij deze bestanden kwijt kunt en ik aantekeningen kunt maken. Denk aan geschreven content, je website, nieuwsbrief, aanbod, etc.  

Persoonlijke touch & ervaring

Ik hou van een persoonlijke aanpak, dus ik zal ook veel van mijn eigen ervaringen en succesvolle tools delen.  Doordat ik zelf heel goed weet wat je voelt en al 9 jaar mijn eigen bedrijf run, kan ik ook heel goed inschatten wat je nodig hebt om daadwerkelijk te veranderen. 

Veel gestelde vragen

Samen gaan we aan de slag jouw doelen werkelijkheid te maken. Hiervoor krijg je onder andere mijn aandacht en tijd. Voor dit traject zijn slechts enkele plekken beschikbaar om volledig te kunnen focussen en kwaliteit te leveren. Hierdoor is het contact nauw en ben jij altijd top of mind. 

Na aanmelding ontvang je direct van mij verdere informatie, maak ik een drive map aan en plannen we de kick-off. Ook krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst waarin ik meer te weten kom over de huidige situatie van je bedrijf, doelen en verlangens. 

Nee, dit traject is volledig persoonlijk afgestemd en zal dus per persoon verschillen. We bepalen samen vanaf het startpunt wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Dit zullen we ook in de kick-off bespreken. Gaandeweg kan de strategie ook veranderen of meegroeien, waardoor je mede door de tussentijdse formulieren continue krijgt waar jij behoefte aan hebt. Business coaching is GEEN one size fits all. 

Ja, geld hoeft nooit een belemmering te zijn om te investeren in jezelf. Je kunt het bedrag in één, twee of 3 termijnen voldoen. 

Wanneer je twijfelt kunnen we altijd even een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Dit kan met bovenstaande agenda op de pagina, of stuur gerust een email naar info@yvonnevanhaastregt.nl 

Ook voor mij is het fijn om even kennis te maken aangezien ik het belangrijk vind een goede match te zijn. Dit is geen strenge selectie, maar het is wel fijn als er een klik is. Dit vanwege het nauwe contact. Wanneer dat niet het geval is of je zit hier niet op de juiste plek, dan zal ik dat zeker eerlijk vermelden. 

Voel jij gelijk een ‘JA, DIT WIL IK’ dan ben je zeker welkom om je direct aan te melden via info@yvonnevanhaastregt.nl en stuur ik je verdere info. We spreken elkaar na het invullen van de vragenlijst bij de kick-off sessie. 

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.