Yvonne

Leuk je hier te zien! Mijn naam is Yvonne van Haastregt en ik neem je graag mee in mijn persoonlijke verhaal. Nadat ik heel wat jaren heb geworsteld met mijn gezondheid en gewicht, wens ik jou niet de fouten die ik zelf wel maakte...

“NO ONE IS YOU, THAT IS YOUR POWER”

"Afvallen werd voor mij een obsessie"

Verandering

Als kind en tienermeisje was ik altijd sportief en had ik een ‘normale’ omvang voor die leeftijd. Dit veranderde naarmate de puberteit en toen ik stopte met intensief turnen. Langzaam kwamen de kilo’s erbij en langzaam groeide ook de onzekerheid over mijn lichaam. Tot het punt dat ik er klaar mee was.. ik moest en zou afvallen!

Obsessie

Vanaf dat punt was ik compleet geobsedeerd met alles wat ik hieraan kon doen. Ik ontwikkelde een slechte relatie met voeding, ging obsessief sporten en raakte in de stress wanneer dingen niet zo gingen zoals ik dat had bedacht. Een ongezond lichaamsgewicht ontstonden waarbij ik op den duur last kreeg van verschillende gezondheidsklachten. Ook het slechte zelfbeeld bleef aanhouden.

Ik kwam terecht in de fitness, ging door passie en interesse Voeding en Diëtetiek studeren en dit had een positief effect op mijn gezondheid. Ik kwam terug op een gezonder gewicht, maar de angst om ‘dikker’ te worden was constant aanwezig. Dit resulteerde in jarenlang restricties, een constante gedachte aan voeding, obsessief sporten, het ‘jojo-effect’ en een slechte bodyimage waarbij ik compenseerde. Dit was vooral mentaal een enorme strijd..

Nieuwe inzichten en verandering

Toen in 2017 ook de ziekte van lyme werd geconstateerd, wist ik dat er dingen moesten veranderen. Die dagelijkse stress rondom voeding en training was een negatief effect op mijn lichaam, en daar wilde ik wat aan doen. Middels behandeling, mijn orthomoleculaire opleiding en de EMB bloedtest kreeg ik enorm veel inzichten. Gezondheid werd mijn drijfveer om dingen anders te doen en vooral destructieve patronen aan te passen.

“Happiness”

Ik moest gelukkig worden met mezelf in iedere vorm. Alle ‘moetjes’ en regels loslaten! Voeding en beweging moesten niet meer mijn leven beheersen. Meer rust, minder stress, meer balans! Dat gun ik jou ook!

Ik weet als geen ander hoe het is om mentaal & fysiek met jezelf in de knoop te zitten en het gevoel te hebben hier niet uit te komen..  Nu gebruik ik deze ervaring en passie om ook jouw gezondheid te verbeteren!

Wil je een uitgebreide versie over mijn persoonlijke story? Luister dan HIER naar Connect & Grow Podcast aflevering 2. Mijn persoonlijke verhaal. 

Mijn Passie

‘Het is mijn passie jou ervan te overtuigen dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is en geen obsessie hoeft te zijn!’

Naast mijn persoonlijke ervaring ben ik afgestudeerd als Diëtist & Orthomoleculair Therapeut. In mijn praktijk begeleid ik dagelijks online & offline cliënten. Ik combineer voeding, beweging, rust en mindset als dé vier pijlers voor ultieme verandering passend bij jouw doel. Mentaal & Fysiek Happy in je vel, dat is waar we naar streven!

Ik wil dit ook ervaren!

Orthomoleculair Therapeut

Lifestyle Coach

Diëtist

Podcast Host

Mijn Passie

‘Het is mijn passie jou ervan te overtuigen dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is en geen obsessie hoeft te zijn!’

Naast mijn persoonlijke ervaring ben ik afgestudeerd als Diëtist & Orthomoleculair Therapeut. In mijn praktijk begeleid ik dagelijks online & offline cliënten. Ik combineer voeding, beweging, rust en mindset als dé vier pijlers voor ultieme verandering passend bij jouw doel. Mentaal & Fysiek Happy in je vel, dat is waar we naar streven!

Ik wil dit ook ervaren!

Orthomoleculair Therapeut

Business Coach

Diëtist

Podcast Host

Mijn aanbod

In het online programma gaan we samen 3 maanden aan de slag om jouw relatie met voeding te verbeteren. We optimaliseren jouw mentale- & fysieke gezondheid en breken los van (strenge) leefregels. Je gaat in dit programma meer zelfliefde ontwikkelen, meer durven vertrouwen op je gevoel en destructieve patronen loslaten. 

Met dit traject starten we met een kleine vingerprik om bloed af te nemen. Hiermee onderzoeken we waar eventuele klachten vandaan komen en krijg je meer inzicht in jouw gezondheid. Vage klachten, (chronische) vermoeidheid, darmproblemen, huidklachten, mentale problemen, moeite met afvallen, hormonale disbalans of gewoon uit nieuwgierigheid kijken hoe het zit met jouw algehele gezondheid? Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je in 3 maanden effectief aan de slag met jouw gezondheid. Binnen dit traject krijg je 1:1 begeleiding en hebben wij minimaal 3 persoonlijke contactmomenten. 

In dit online traject combineren we de bloedtest samen met het online programma. Je gaat dus heel compleet aan de slag met jouw mentale- en fysieke gezondheid. 4 maanden lang ben ik jouw coach en sta ik iedere dag voor je klaar. Aangezien we met de bloedtest starten heb je direct een mooi startpunt en kun je vanuit daar ook enorme groeistappen nemen op weg naar een vrije leefstijl. Minder stress, onrust en onzekerheid over voedingskeuzes, je lichaam en eventuele klachten. De ultieme keuze als je vanuit mentale struggles rondom jouw strenge leefstijl ook vervelende klachten hebt ontwikkeld. 

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.