Gratis Starter Kit

In 3 effectieve stappen krijg je meer inzicht en grip op darmklachten.

Jij bent een bewuste vrouw, maar wilt leven zonder buikklachten en angst voor ongemakken. Je verlangt naar meer energie, rust over voeding en wilt lekkerder in je vel zitten!  

Herken jij jezelf?

  • Je hebt last van buikpijn, buikkrampen, opgeblazen gevoel, wisselende ontlasting, winderigheid en/of obstipatie
  • Je ervaart voedselgevoeligheden
  • Je hebt mogelijk de diagnose prikkelbare darm gekregen
  • Je ervaart stress & onrust rondom deze klachten
  • Je ervaart weinig energie en kan hierdoor lastig optimaal je leven leiden
  • Je weet niet meer wat te eten en bent hierdoor radeloos

'Mijn buikklachten zijn zo goed als weg en ook mijn energieniveau is gestegen'...

Ik had altijd hele vage buikklachten die ik niet kon verklaren. Dat leidde ertoe dat mijn buik vrij opgezwollen was en de pijn doortrok naar mijn rug/zij waardoor ik soms zelf plat in bed lag. Daarnaast had ik niet veel energie en was ik vaak gestresst.

De resultaten zijn verbazingwekkend. Mijn buikklachten zijn zo goed als weg en daarnaast merk ik een groot verschil in energieniveau. Ik voel mij dagelijks fit terwijl ik nog steeds dezelfde drukke lifestyle heb. Ik heb geen klachten meer en weet precies waar mijn lichaam behoefte aan heeft en waar ik op moet letten. 

-Michelle Bennink

Al meer dan 1000 mensen gingen jou voor!

Ontdek welke 3 effectieve stappen jij zelf kunt nemen om darmklachten aan te pakken!

In mijn S.O.S. Darmklachten E-book ontdek je de oorzaak en ga je uitgebreid aan de slag met jouw klachten. Wil jij alvast starten en kennis maken? Schrijf je dan in voor de GRATIS Starter Kit!

Start direct!

Wie is Yvonne?

Hoe het begon...

Jarenlang liep ik zelf dagelijks rond met vervelende darmklachten zonder te weten waar dit nu echt vandaan kwam. Het maakte mij onzeker en verstoorde de relatie met voeding. Hoe gezonder ik voor mijn gevoel ging eten, hoe meer klachten ontstonden. Deze situatie was ik zat!

Ik weet als geen ander hoe het is om klachten te ervaren, van alles te proberen en geen oplossing te vinden.

Nu wil ik, als Orthomoleculair Diëtistervaringsdeskundige, jou op weg helpen middels een concreet stappenplan!

Ik hoop jou meer inzicht te geven, herkenning te bieden en kennis bij te brengen om darmklachten te ondersteunen. Het biedt handvatten om bewust te worden van bepaalde handelingen, voedingsmiddelen, eetgewoonten, omgevingsfactoren en gedachtes die van invloed zijn op de talloze darmklachten die bestaan.

Het is mijn missie om jouw gezondheid te verbeteren en (onnodige) klachten te verminderen.

'Yvonne kijkt echt specifiek naar jou als persoon'...

Nu ongeveer 2 jaar krijg ik hulp van Yvonne voor mijn maag/darmklachten. Ik ben zelf enorm blij en dankbaar dat ze mij zo fijn helpt. Ze kijkt echt specifiek naar jou als persoon, welke hulp nodig is. Daarnaast is Yvonne ook een heel fijn persoon om over je gevoel te praten. Een echte aanrader om Yvonne in te schakelen. 

-Merle te Kolste

Hoe andere reageerde op instagram?

Scroll naar top

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.