Gratis Starter Kit

In 4 effectieve stappen krijg je meer inzicht en grip op darmklachten.

Jij bent een bewuste vrouw, maar wilt leven zonder buikklachten en angst voor ongemakken. Abrupt naar het toilet moeten, een broek die te strak zit door je opgeblazen buik of last van voedingsproducten zonder te weten waar dit aan ligt. Je verlangt naar meer energie, rust over voeding en wilt lekkerder in je vel zitten!  

Ga direct gratis aan de slag!

Herken jij jezelf?

 • Je hebt last van buikpijn, buikkrampen, opgeblazen gevoel, wisselende ontlasting, winderigheid en/of obstipatie
 • Je ervaart voedselgevoeligheden
 • Je hebt mogelijk de diagnose prikkelbare darm gekregen
 • Je ervaart stress & onrust rondom deze klachten
 • Je ervaart weinig energie en kan hierdoor lastig optimaal je leven leiden
 • Je weet niet meer wat te eten en bent hierdoor radeloos

'Mijn buikklachten zijn zo goed als weg en ook mijn energieniveau is gestegen'...

Ik had altijd hele vage buikklachten die ik niet kon verklaren. Dat leidde ertoe dat mijn buik vrij opgezwollen was en de pijn doortrok naar mijn rug/zij waardoor ik soms zelf plat in bed lag. Daarnaast had ik niet veel energie en was ik vaak gestresst.

De resultaten zijn verbazingwekkend. Mijn buikklachten zijn zo goed als weg en daarnaast merk ik een groot verschil in energieniveau. Ik voel mij dagelijks fit terwijl ik nog steeds dezelfde drukke lifestyle heb. Ik heb geen klachten meer en weet precies waar mijn lichaam behoefte aan heeft en waar ik op moet letten. 

-Michelle Bennink

Al meer dan 1500 mensen gingen jou voor!

Ontdek welke 4 effectieve stappen jij zelf kunt nemen om darmklachten aan te pakken!

De darmen zijn een enorme sleutel in jouw algehele gezondheid, ook wel tweede brein genoemd, en dit is waarom de starter kit  jouw ook nog eens meer energie, hormonale balans, rust, een versterkt immuunsysteem, verbetering van huidklachten en minder angst-/onrustige gevoelens kan opleveren. Het is ongelofelijk hoeveel impact gezonde darmen hebben op jouw welzijn. Ga direct aan de slag en schrijf je in voor de GRATIS Starter kit!

Wie is Yvonne?

Hoe het begon...

Als tiener meisje was ik onzeker over mijn lichaam en dat wilde ik ten koste van alles veranderen. Een slank lichaam was mijn doel en daar sloeg ik helemaal in door. 

Ik ontwikkelde anorexia en mijn gezondheid en energie daalde enorm. Ik was niet meer de Yvonne van vroeger en dat besefte ik mij gelukkig na 2 jaar enorm geworsteld te hebben met mezelf.

Langzaam kwam ik weer aan in gewicht, maar eigenlijk was de eetstoornis in mijn hoofd nog steeds niet verdwenen. 

Ik telde constant kcal, alles moest zo gezond mogelijk en ook sporten was voor mij een obsessie. Ook hier sloeg ik in door en de voedingsinname was nog steeds heel laag voor mijn activiteit. Ik negeerde al mijn lichaamssignalen. 

Ondanks mijn ‘gezonde’ gewicht aan de buitenkant, was ik allesbehalve gezond en dit bracht enorm veel klachten met zich mee. 

Weinig tot geen energie, constante buikklachten, acne, moodswings, een schommelend gewicht, hormonale pms klachten, een laag libido en haaruitval. 

Met name de darmklachten zaten enorm in de weg, omdat ik hier constant mee geconfronteerd werd en door de opgeblazen buik mijn zelfbeeld niet kon verbeteren. Het was een mentale strijd. 

In de jaren erna snapte ik nog steeds niet waar mijn klachten vandaan kwamen. Niets of niemand kon mij helpen. Het maakte mij onzeker en verstoorde de relatie met voeding enorm. Hoe gezonder ik voor mijn gevoel ging eten, hoe meer klachten ontstonden. Deze situatie was ik zat!

Mijn pijnpunt was zo groot dat ik langzaam de stap durfde te nemen om mijn lichaam te geven wat het nodig had; meer voeding. Energie om functies goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast mentale begeleiding om mijn zelfbeeld te verbeteren en rust over voeding te ervaren.

Wauw! Binnen een maand begon mijn energie terug te komen en ook mijn darmklachten verbeterde enorm. Ik kon eindelijk weer ervaren hoe het is om een platte en rustige buik te hebben. 

Dit vertelde mij zoveel. 

Je kunt nog zo gezond eten, wanneer er stress rondom voeding heerst en/of jij te weinig voeding binnenkrijgt, dan zal geen kcal tekort, voedingsapp of supplement voor de darmen jouw klachten verhelpen, laat staan jou een gelukkig mens maken.  

Je mag breder aan de slag gaan en holistisch naar het lichaam gaan kijken. Je fysieke gezondheid aanpakken en mentale rust creëren. 

Ik zag in dat ik continue mijn eigen klachten in stand hield en te eigenwijs was om iets te veranderen. Te bang dat mijn lichaam negatief zou veranderen, maar dat deed het niet. Ondanks de ups & downs, ik kreeg er een gezond lichaam voor terug dat na alle strijd opeens ontzettend veel aan kon. 

En dat was mij alles waard!

Ik weet als geen ander hoe het is om klachten te ervaren, van alles te proberen en geen oplossing te vinden.

Nu wil ik, als Orthomoleculair Diëtist, ervaringsdeskundige & Darm-expert jou op weg helpen middels een concreet stappenplan!

Ik hoop jou meer inzicht te geven, herkenning te bieden en kennis bij te brengen om o.a. darmklachten te ondersteunen. Het biedt handvatten om bewust te worden van bepaalde handelingen, voedingsmiddelen, eetgewoonten, omgevingsfactoren en gedachtes die van invloed zijn op de talloze darmklachten die bestaan.

Het is mijn missie om jouw energie en gezondheid in vrijheid te verbeteren en (onnodige) klachten te verminderen.

'Yvonne kijkt echt specifiek naar jou als persoon'...

Nu ongeveer 2 jaar krijg ik hulp van Yvonne voor mijn maag/darmklachten. Ik ben zelf enorm blij en dankbaar dat ze mij zo fijn helpt. Ze kijkt echt specifiek naar jou als persoon, welke hulp nodig is. Daarnaast is Yvonne ook een heel fijn persoon om over je gevoel te praten. Een echte aanrader om Yvonne in te schakelen. 

-Merle te Kolste

Na de Starterkit...

 • Heb jij meer inzicht over wat te doen
 • Bezit jij concrete handvaten om je klachten aan te pakken
 • Ervaar jij minder tot geen klachten
 • Heb je meer energie & zelfvertrouwen
 • Zit je lekkerder in je vel
 • Ondersteun jij hormonen, darmgezondheid, immuunsysteem en mentale gezondheid

Ik schrijf me gratis in!

Hoe anderen reageerden op instagram?

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.