INNER GLOW GROEPSPROGRAMMA

Pak jouw stressklachten bij de kern aan en ga voor hormonale balans. Voor vrouwen die opzoek zijn naar innerlijke rust en fysieke gezondheid.

👉Ben jij hormonaal uit balans en denk je last te hebben van verhoogd cortisol (stresshormoon) in het lichaam? Check vooral de herkenningspunten hieronder. Het is tijd dat we jouw zenuwstelsel gaan kalmeren waardoor jij eindelijk weer lekker in je vel gaat zitten. Jij bent klaar met dat zware vermoeide gevoel lieve vrouw! 

Stressklachten aanpakken is veel meer dan alleen de juiste voeding!

Je voelt meer rust nodig te hebben, maar ergens kan je lichaam niet ontspannen. Je slaapkwaliteit is onvoldoende, je sleept jezelf door de dag en bewuste ontspanning komt altijd op de laatste plaats. Juist omdat je altijd maar doorgaat en veel ballen hoog te houden hebt.

Het lukt je niet om dit te veranderen. Je komt zelf niet uit deze sneltrein en alles voelt ‘zwaar’. De kleinste dingen zijn een opgave en ook leuke dingen kosten energie. 

👉Allemaal gevolgen van een overwerkt zenuwstelsel. Stresshormoon wat al te lang wordt geproduceerd waardoor ontspannen inderdaad moeilijk is en jij continue tegen jezelf vecht. 

Dit is het moment om er een einde aan te maken. Voorkom dat je overspannen raakt of zelfs in een burn-out terecht komt. Hoe ver je ook in dit proces staat, deze klachten zijn NIET normaal!

Hoe zou het voelen als jij weer de rust in je lichaam ervaart? Dat je lichaam weer de oude is en jij energiek je bed uit stapt. Klaar voor de dag en vol levenskracht. 

Het kan echt! Jij hebt alleen zelf die verantwoordelijk te nemen. Gun jezelf het minder zwaar te laten voelen en laat mij je helpen. Samen gaan we dit proces aan. 

Herken jij jezelf?

 • Je ervaart typische stressklachten zoals hartkloppingen, oorsuizen, trillend ooglid, vocht vasthouden, zware benen, opgejaagd gevoel, hoofdpijn/migraine, gespannen spieren, stijve nek, zoete en zoute cravings, wakker worden rond 04:00, haaruitval, koude handen & voeten en krijgt snel blauwe plekken. 
 • Je bent bewust van tools die jou helpen ontspannen zoals mediatie of yoga, maar het kost je simpelweg teveel energie. 
 • Je gaat op tijd naar bed, slaapt voldoende uren, maar kan nog steeds moeilijk uit bed komen. 
 • Je probeert of maakt bewuste keuzes rondom leefstijl, maar je verliest moeilijk gewicht en hebt vooral vetopslag rond het buikgebied. 
 • Sporten lukt, maar het kost mentaal veel doorzettingsvermogen en achteraf duurt het lang voordat je hersteld bent. 
 • Je voelt meer rust nodig te hebben, maar je weet niet hoe en hebt het gevoel vast te zitten. 

*Let op: je hoeft NIET alle klachten te herkennen om geschikt te zijn voor dit programma.

Hoe fijn zou het zijn als...

 • Je de rust in je lichaam kunt ervaren en bewust ontspanning kunt opzoeken zonder schuldgevoel. 
 • Je alle gezondheidsklachten hebt aangepakt, energie ervaart en weet hoe je deze in balans kunt houden.
 • Je lievere keuzes voor jezelf kunt maken die bijdragen aan je ambities, dromen en doelen.
 • Je meer kunt zakken in vrouwelijke energie en daardoor meer in je kracht komt te staan.
 • Je nog steeds bewuste keuzes maakt rondom voeding en beweging, maar dit niet uit een gevoel van ‘moeten’ komt.
 • Jij jezelf weer op de eerste plaats kunt zetten en vertrouwt op je eigen lichaam en vrouwelijke intuïtie.

-Lisanne Bovenmarsch, 31 jaar

'Ik kies meer voor mezelf en geef grenzen aan! Niet alles 'moet' meer van mijzelf. Als ik geen zin heb om te hardlopen bijvoorbeeld, omdat ik erg moe ben, dan kies ik ervoor om gewoon niet te gaan en rust te nemen. Ook luister ik meer naar mijn lichaam door niet meer constant mezelf te pushen. Ik kan meer genieten van mijn kinderen door ze meer aandacht te geven en er meer voor ze te zijn!'

🚀Gemiddeld beoordelen klanten mijn begeleiding met een 4,9 op Google!

Als Female Coach heb ik al 10 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in verschillende trajecten!

Dit is wat fysiek gezien van de buitenkant kan gebeuren wanneer je cortisol van de binnenkant aanpakt.

Ik deel in dit programma exact de stappen die ik zelf heb genomen om deze verandering te kunnen maken zonder 'hard' werken.

-Naomi Beckers, 31 jaar

'Ik heb de balans gevonden waar ik zo lang naar verlangde'..

Hoe ziet het programma eruit?

Online groepssessies

8 weken lang komen we om de week bij één met een intieme groep vrouwen. Iedere online groepssessie heeft een ander thema en is erop gericht om aan de slag te gaan met innerlijke rust. Dit door middel van een unieke schrijfmethode die jou helpt om dichter bij je gevoel te komen, jezelf te leren kennen en deze inzichten om te zetten tot actiepunten die bij jou aansluiten. 

Video-modules

Bij dit groepsprogramma krijg je levenslang toegang tot 3 waardevolle video-modules die jou alle kennis & tools meegeven om fysiek aan de slag te gaan met stresshormoon cortisol. De juiste voeding, beweging, stressreductie-tools, etc. Alles wat ik zelf heb toegepast en ook mijn 1:1 coachees meegeef. De modules zijn volledig in eigen tijd te volgen. 

Reflectie-momenten

Iedere 2 weken krijg je van mij een reflectie-formulier om in te checken bij jezelf. Een moment om bewust stil te staan, te voelen en doelgericht verder te groeien. Deze reflectie-formulieren lever je bij mij in, zodat ik als coach jouw proces kan begeleiden. Dit zal tevens soms (anoniem) als input voor de groepssessies gebruikt worden. 

Coaching

Tijdens de online groepssessies is er ook ruimte voor on-the-spot coaching. Doordat we met een kleine groep vrouwen aan de slag gaan, bied dit ruimte voor 1:1 begeleiding in deze sessies. Ook kun je van elkaar leren. Ervaring leert dat het ontzettend fijn is om het niet alleen te doen. Zo kunnen we samen de verbinding opzoeken.

WhatsApp support

Gedurende de hele periode heb je onbeperkte toegang tot mijn contact via WhatsApp. Op alle werkdagen ben ik beschikbaar, waardoor ik snel kan reageren en er altijd ruimte is voor vragen, advies en onvoorwaardelijke ondersteuning.

Persoonlijke touch & ervaring

Mijn benadering is persoonlijk, waarbij ik veel van mijn ervaringen en succesvolle tools deel. Omdat ik goed begrijp wat je doormaakt, kan ik effectief inschatten wat je nodig hebt om daadwerkelijk te veranderen. Mijn 10 jaar ervaring in het coachen van vrouwen sluit hierbij perfect aan. 

-Leonie Brouwer, 31 jaar

Ik zou het traject bij Yvonne zeker aanraden aan anderen, omdat het zoveel meer is dan hulp gericht op wat je wel of niet zou ‘moeten’ eten. Het gaat veel meer over lieve keuzes voor jezelf, zelf liefde, een spiegel voorhouden… de rest volgt vanzelf! Het brengt echt een grote verandering teweeg waar je de rest van je leven mee verder kan. 

-Sanne Ouwehand, 29 jaar

Tijdens het traject kwam ik erachter dat er veel angst zat om de controle los te laten. Toen ik mij hier bewust van werd kon ik hierin gaan groeien. Ik zit ondertussen een stuk beter in mijn vel. Yvonne was hierbij de ondersteunende factor en iemand bij wie ik altijd terecht kon.

-Marlie Aarninkhof, 30 jaar

Yvonne heeft veel kennis. Net dat diepere laagje waar ik naar opzoek was. Mijn energie is zoveel beter en ik voel mij daardoor een ander mens. 

✔ Plan een vrijblijvende kennismakings-call

 • Speciaal voor vrouwen die de regie nemen over hun eigen leven.
 • Dit als een duurzame investering voor het leven zien.
 • Naar een volgend niveau willen groeien en beseffen dat daarbij keuzes buiten de comfortzone gemaakt moeten worden.
 • 100% commitment tonen tijdens het programma.

Betaal eenmalig en bespaar €50,-

399,-

I.p.v. 499,-

slechts 8 plekken beschikbaar!

*Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk

Per maand, 3 termijnen

149,60

I.p.v. 182,90

slechts 8 plekken beschikbaar!

*Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk

✅ Meld je nu aan en start begin juli

Veel gestelde vragen

Na aanmelding ontvang je direct van mij de ontvangstbevestiging via de mail. Tevens een persoonlijke mail met verdere informatie zoals specifieke startdata en overige groepssessies.  

Dit programma duurt in totaal 8 weken. Hierin kunnen we echt verandering maken en blijf je gemotiveerd om ermee aan de gang te gaan. Vooral omdat we elkaar om de week zien. Het doel is ook echt dat je mij na deze weken niet meer nodig hebt en voldoende kennis, inzichten en gezondheid hebt om jouw doel levenslang vast te houden. 

Ja, geld hoeft nooit een belemmering te zijn om te investeren in jezelf. Je kunt het bedrag in 2 termijnen van 224,50 betalen of 3 termijnen van 149,60. Je betaald deel 1 bij aanmelding, de overige termijnen maandelijks. 

Wanneer je twijfelt kunnen we altijd even een vrijblijvend gesprek inplannen. Dit kan hier of met bovenstaande agenda op de pagina. 

Ook voor mij is het fijn om even kennis te maken aangezien ik het belangrijk vind een goede match te zijn. Dit is geen strenge selectie, maar het is wel fijn als er een klik is. Dit vanwege het nauwe contact in de groep. Wanneer dat niet het geval is of je zit hier niet op de juiste plek, dan zal ik dat zeker eerlijk vermelden. 

Voel jij gelijk een ‘JA, DIT WIL IK’ dan ben je welkom om direct aan te melden en zie ik je snel! Ik kijk ernaar uit!

Jazeker! Juist dit is een heel mooi moment om met jezelf aan de slag te gaan. Je gaat jezelf beter leren kennen en krijgt de juiste kennis & tools mee om er weer bovenop te komen. We vergroten je mentale draagkracht en fysieke weerbaarheid. Niet alleen dat, het gaat ook de juiste inzichten meegeven om te zorgen dat je deze situatie in de toekomst voorkomt. 

De videomodules naast de groepsbijeenkomsten zijn volledig in eigen tijd te volgen en je hebt levenslang toegang. Zo kun je dit naar eigen energie en voorkeur aanpassen. 

-Jessica Derks, 26 jaar

'De coaching met Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.