Schrijf je hier in!

Jij bent een jong volwassen vrouw die het belangrijk vind om gezond te leven en lekker in haar vel te zitten, maar toch lukt het niet om cravings te weerstaan en blijf je continue bezig met twijfelen over de juiste keuzes in voeding.

Je wilt graag balans, een gezond lichaam en afrekenen met schuldgevoelens die ontstaan na het overeten, een eetbui of binge eating. Rust in je hoofd en meer controle over voeding.

Maar.. telkens val je terug in hetzelfde patroon en ben je radeloos. Je kunt niet stoppen met eten, denkt mogelijk vaak ‘het is nu toch al te laat’ of straft jezelf vervolgens met strenge regels.

De keukenkastjes met al het lekkers blijven maar roepen…

Je blokkeert door alle informatie die beschikbaar is en hebt geen idee waar het ‘fout’ gaat.

Hoe zorg je voor een fijne relatie met voeding? Een manier waarbij je verzadigd bent na de maaltijd, geniet van voeding en goed voor je lichaam zorgt. 

Je weet duidelijk wat je wilt, maar niet HOE je dit kan realiseren. 

Je ziet allerlei mensen om je heen die wel lijken te slagen. Ze kunnen stoppen wanneer ze vol zitten en eten laten staan wanneer het voor hun neus wordt neergezet. Ze hebben een fijne relatie met voeding en ervaren portie controle.  

Dit is ook voor jou mogelijk! Je mag alleen gaan leren welke stappen hiervoor belangrijk zijn.

Je kiest ervoor los te laten wat jouw niet dient en gaat voor succes! Een manier die bij jou past en in lijn is met wat het lichaam nodig heeft om een gezonde balans te ervaren. 

De inhoud van deze masterclass wordt net als alle andere énorm waardevol! 

In deze online masterclass vertel ik je concrete tools om meer controle over voeding te ervaren en af te rekenen met vervelende cravings. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk!

De masterclass is geschikt voor jou wanneer je al zóveel geprobeerd hebt, niet meer weet wat de juiste manier is, stress rondom voeding ervaart en het zat bent om in deze negatieve spiraal te blijven hangen. 

Na deze Masterclass...

 • Weet jij exact welke aanpassingen jij in het voedingspatroon mag maken 
 • Is het duidelijk waar de oorzaak van jouw cravings vandaan komen
 • Geef ik de tools mee om verzadigd en energiek in je vel te zitten
 • Weet jij precies welke voeding het lichaam nodig heeft
 • Is het duidelijk hoe je in bepaalde situaties kunt handelen
 • Heb je meer kennis over ons brein in relatie tot voeding
 • Hoef jij nooit meer op dieet 
 • Ervaar je direct meer rust in je lijf
 • Ervaar je concreet meer positieve controle
 • Bezit jij de kennis om je gezondheid te ondersteunen
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een fijne relatie met voeding zonder 1001 gedachtes en vervelende schuldgevoelens.

'Ik heb minder behoefte aan zoete dingen en ervaar meer controle'...

'Ik eet tot ik verzadigd ben en heb daardoor geen eetbuien meer'...

'Ik merk dat de cravings steeds minder worden'...

Herken jij deze punten?

 • Je bent constant zoekende naar eten
 • Je lijkt onverzadigbaar 
 • Je kan moeilijk ‘nee’ zeggen 
 • Je ervaart suikerdips/energiedips
 • Na de maaltijd denk je direct aan je volgende maaltijd
 • Je hebt last van eetbuien, cravings en je overeet vaak 
 • Je houd je netjes aan het eetpatroon doordeweeks, maar in het weekend ga je los
 • Je baalt van jouw huidige eetpatroon en zou gezondere keuzes willen maken
 • Je zou graag een gezond en stabiel gewicht willen behalen met een patroon waarbij je kunt luisteren naar hongersignalen

Dit zeggen andere over de Masterclass

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw online coach & orthomoleculair diëtist. Ik help vrouwen de gezondheid te ondersteunen zonder dat dit een obsessie wordt. 

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 6 jaar één op één coaching en meer dan 100 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

'Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Ik had enorm veel stress en onrust over voeding en bewegen in mijn hoofd. Hierdoor was ik snel overprikkeld en had ik weinig energie. In het begin zag ik dit niet in en schaamde ik mij hier enorm voor. Tot het moment dat mijn lichaam en mijn hoofd het niet meer aan konden, toen wist ik dat ik hier wat aan moest doen. Ik kwam erachter dat ik vooral de angst had om de controle los te laten. Yvonne heeft geholpen om dit besef bij mij te creëren en dit aan te pakken. Ik kon alles aan haar kwijt. Ook nam Yvonne altijd heel erg de tijd voor mij en als ik ergens mee zat dan was het mogelijk om vragen stellen. Ik ben enorm gegroeid. Ik heb veel meer energie en meer rust in mijn hoofd. Yvonne heeft mijn leven echt veranderd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en ik heb weer meer ruimte om te genieten van het leven. Heel erg bedankt!

-Jessica Derks

-Melissa van den Broek

'De eerste weken viel ik af in gewicht en dat terwijl ik meer ging eten. Dit vond ik bizar, maar ook een teken dat ik dus juist wel naar mijn lichaam mag luisteren'.

Schrijf je hier in!

Volg mij ook op Instagram @yvonnevanhaastregt

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.