Jij bent een volwassen vrouw die het belangrijk vind om gezond te leven en lekker in haar vel te zitten, maar toch kost het heel veel moeite en blijf je ongelukkig met je lichaam.

Je wilt de stap nemen naar meer vrijheid rondom voeding en afrekenen met het eindeloze patroon van diëten. Rust in je hoofd en meer liefde voor het lichaam. 

Maar.. je blokkeert ook door alle informatie die beschikbaar is op het gebied van voeding en gezondheid. 

Hoe zorg je voor een duurzame aanpak die levenslang blijft plakken? Een manier waarbij je niet inlevert op het energieniveau, gelukkig in de spiegel kijkt en kan genieten van voeding. 

Je weet duidelijk wat je wilt, maar niet HOE je dit kan realiseren. 

Je ziet allerlei mensen om je heen die wel lijken te slagen. Ze hebben een droomlichaam en hoeven daar in jouw ogen weinig voor te doen. Oneerlijk!

Weet je wat het is.. Het is ook voor jou mogelijk! Je mag alleen gaan leren welke stappen je hiervoor neemt. 

Je kiest ervoor los te laten wat jouw niet dient en gaat voor succes! Een manier die bij jou past en in lijn is met wat het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. 

De inhoud van deze masterclass is wel meer dan honderd euro waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef, maar ik gun het jou ook zo ontzettend.

In deze online masterclass vertel ik je de 5 geheimen om te stoppen met jojo-en, cravings aan te pakken en voedingsregels los te laten. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk!

De masterclass is geschikt voor jou wanneer je al zóveel geprobeerd hebt, niet meer weet wat de juiste manier is, stress rondom voeding ervaart en het zat bent om te schommelen in gewicht. 

Na deze Masterclass...

 • Ken jij de 5 geheimen die nodig zijn om met meer rust en vrijheid rondom voeding te leven 
 • Weet jij hoe je jouw gezondheid een boost gaat geven 
 • Ervaar je direct meer rust in je lijf
 • Bezit je meer controle over voeding en vertrouwen in je lijf 
 • Heb je concrete actiestappen die je kunt gaan inzetten om jouw brein positief te beïnvloeden 
 • Leer jij hoe je gemakkelijk balans kunt creëren én volhouden
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een leven vol rust, vrijheid en meer zelfvertrouwen!

Herken jij deze punten?

 • Je twijfelt over iedere voedingskeuze en weet niet waar je goed aan doet
 • Je bent onzeker over je lichaam en wilt dit veranderen 
 • Je baalt van jouw huidige eetpatroon en wordt er absoluut niet gelukkig van
 • Je begint iedere keer met een nieuw dieet zonder resultaat
 • Je hebt last van eetbuien, cravings en overeet vaak
 • Je doet voor jouw gevoel alles goed, maar ervaart alsnog vervelende gezondheidsklachten (vermoeidheid, opgeblazen buik, acne, hormonale klachten, etc.)
 • Je eet mogelijk al ‘gezond’, maar durft hier niet vanaf te stappen en ervaart snel schuldgevoelens

Dit zeggen andere over mijn Masterclass

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw online Coach & Orthomoleculair Diëtist. Ik help vrouwen de gezondheid te ondersteunen zonder dat dit een obsessie wordt. 

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 9 jaar één op één coaching en meer dan 3000 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

-Jessica Derks

'Ik ervaar meer energie, meer rust in mijn hoofd en vertrouw op mijn lichaam. Ik zou het echt iedereen aanraden'...

Ik heb meer rust in mijn hoofd en kan ook weer genieten van voeding en uiteten gaan. Wat heb ik dat gemist zeg! Ik ervaar meer energie en ik heb het plezier in bewegen terug. Ik gun mezelf nu veel meer waardoor ik mij energieker voel en op mijn lichaam durf te vertrouwen. Ik ben zo dankbaar dat ik hulp heb gezocht, want het heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik zou het echt aan iedereen aanraden die worstelt met haar relatie met voeding. 

-Melissa van den Broek

'De eerste weken viel ik af in gewicht en dat terwijl ik meer ging eten. Dit vond ik bizar, maar ook een teken dat ik dus juist wel naar mijn lichaam mag luisteren'.

'Ik kan niet wachten deze waardevolle geheimen met jou te delen '.

Volg mij ook op Instagram @yvonnevanhaastregt

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.