Jij bent een jong volwassen vrouw die het belangrijk vind om gezond te leven en lekker in haar vel te zitten, maar toch kost het heel veel moeite en blijf je ongelukkig met je lichaam.

Je wilt de stap nemen naar meer vrijheid rondom voeding en afrekenen met het eindeloze patroon van diëten. Rust in je hoofd en meer liefde voor het lichaam. 

Maar.. je blokkeert ook door alle informatie die beschikbaar is op het gebied van voeding en gezondheid. 

Hoe zorg je voor een duurzame aanpak die levenslang blijft plakken? Een manier waarbij je niet inlevert op het energieniveau, gelukkig in de spiegel kijkt en kan genieten van voeding. 

Je weet duidelijk wat je wilt, maar niet HOE je dit kan realiseren. 

Je ziet allerlei mensen om je heen die wel lijken te slagen. Ze hebben een droomlichaam en hoeven daar in jouw ogen weinig voor te doen. Oneerlijk!

Weet je wat het is.. Het is ook voor jou mogelijk! Je mag alleen gaan leren welke stappen je hiervoor neemt. 

Je kiest ervoor los te laten wat jouw niet dient en gaat voor succes! Een manier die bij jou past en in lijn is met wat het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. 

De inhoud van deze masterclass is wel meer dan honderd euro waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef, maar ik gun het jou ook zo ontzettend.

In deze online masterclass vertel ik je de must-do stappen om af te rekenen met je dieetleefstijl en meer vrijheid rondom voeding te ervaren. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk!

De masterclass is geschikt voor jou wanneer je al zóveel geprobeerd hebt, niet meer weet wat de juiste manier is, stress rondom voeding ervaart en het zat bent om te schommelen in gewicht. 

Na deze Masterclass...

  • Bezit jij de basis voor een leven met vrijheid rondom voeding
  • Ervaar jij direct meer rust in je lijf
  • Kan jij aan de slag met 5 concrete to-do’s om jouw gezondheid een boost te geven
  • Leer jij hoe je gemakkelijk balans kunt creëren 
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een leven vol vrijheid en meer zelfvertrouwen!

Herken jij deze punten?

  • Je bent onzeker over je lichaam en uiterlijk
  • Je baalt van jouw huidige eetpatroon en wordt er absoluut niet gelukkig van
  • Je begint iedere keer met een nieuw dieet zonder resultaat
  • Je hebt last van eetbuien en cravings. Je overeet vaak
  • Je doet voor jouw gevoel alles volgens het boekje perfect, maar ziet alsnog geen progressie 
  • Je eet mogelijk al ‘gezond’, maar durft hier niet vanaf te stappen en ervaart snel schuldgevoelens

Dit zeggen andere over de Masterclass

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw online coach & orthomoleculair diëtist. Ik help vrouwen de gezondheid te ondersteunen zonder dat dit een obsessie wordt. 

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 6 jaar één op één coaching en meer dan 100 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

'Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Ik had enorm veel stress en onrust over voeding en bewegen in mijn hoofd. Hierdoor was ik snel overprikkeld en had ik weinig energie. In het begin zag ik dit niet in en schaamde ik mij hier enorm voor. Tot het moment dat mijn lichaam en mijn hoofd het niet meer aan konden, toen wist ik dat ik hier wat aan moest doen. Ik kwam erachter dat ik vooral de angst had om de controle los te laten. Yvonne heeft geholpen om dit besef bij mij te creëren en dit aan te pakken. Ik kon alles aan haar kwijt. Ook nam Yvonne altijd heel erg de tijd voor mij en als ik ergens mee zat dan was het mogelijk om vragen stellen. Ik ben enorm gegroeid. Ik heb veel meer energie en meer rust in mijn hoofd. Yvonne heeft mijn leven echt veranderd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en ik heb weer meer ruimte om te genieten van het leven. Heel erg bedankt!

-Jessica Derks

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.