S.O.S. Darmklachten E-book

Verbeter in 10 holistische stappen jouw darmgezondheid en krijg meer inzicht over de oorzaak

Jij hebt dagelijks last van darmklachten, hebt geen idee waar dit vandaan komt, bent radeloos rondom voeding en ervaart onzekerheid omdat je niet weet wat te doen. 

Ga direct aan de slag!

Mogelijk heb jij de stempel PDS gekregen of is er regulier simpelweg geen oplossing voor jou klachten.. 

Ontzettend vervelend, maar gelukkig kun jij zelf ontzettend veel doen met voeding & leefstijl. 

Jarenlang heb ik zelf ook veel darmklachten gehad, tot ik onderzoek ging doen en erachter kwam hoeveel mogelijk was. Alles wat ik daaruit geleerd heb, heb ik met veel passie in dit E-book gestopt. 

Hoe vaak heb jij al je voeding veranderd in de hoop dat jouw darmklachten zouden verdwijnen?

Misschien ben je al vaak bij de huisarts geweest, heb je de stempel Prikkelbare Darm Syndroom gekregen, maar heb je alsnog geen idee wat nu voor jou werkt en hoe je klachten kunt ondersteunen. 

Dit is exact waar het in de meeste gevallen regulier fout gaat…

De begeleiding schiet tekort, er is onvoldoende kennis bij de cliënt en klachten worden vaak niet serieus genomen. 

Hierdoor voel jij je radeloos, raak je steeds vermoeider en probeer je het erbij neer te leggen.

Toch gaat dit tegen je gevoel in en blijven de negatieve signalen van klachten terugkomen. 

Er moet toch iets tegen te doen zijn?

Hoe vervelend is het om iedere dag geconfronteerd te worden met een opgeblazen buik, onrustige stoelgang, obstipatie, buikkrampen of winderigheid. 

Daar gaan we een einde aan maken!

Wat biedt het e-book?

Resultaat na het volgen van het stappenplan:

 • Minder tot geen klachten
 • Verbeterde darmgezondheid
 • Mentale vrijheid rondom voeding / verbeterde relatie met voeding
 • Bewustzijn van de oorzaak
 • Optimale spijsvertering
 • Meer energie
 • Versterkt immuunsysteem
 • Volwaardig & gevarieerd voedingspatroon
 • Minder stress & negatieve gedachten
 • Lekker in je vel & meer zelfvertrouwen

'Ik durf nu veel meer producten te eten en weet waar mijn intoleranties zitten'...

Ik had veel last van een opgezette/pijnlijke buik en moeilijke stoelgang. Ik vond het eerst veel geld, maar ik ben nu blij met de resultaten. Ik weet waar mijn intoleranties zitten en waar klachten vandaan komen. Daarom zou ik het ook andere aanraden. Je kan gericht actie ondernemen en ziet waar jouw zwakke plekken zitten. Ik durf nu veel meer dingen te eten, omdat ik heb kunnen uitsluiten dat ik daar last van krijg, mijn stoelgang gaat veel beter en ik heb meer energie. 

-Lisanne Steendam
review ebook darmklachten

Hoe het begon...

Jarenlang liep ik zelf dagelijks rond met vervelende darmklachten zonder te weten waar dit nu echt vandaan kwam. Het maakte mij onzeker en verstoorde deels mijn relatie met voeding. Hoe gezonder ik voor mijn gevoel ging eten, hoe meer klachten ontstonden. Deze situatie was ik zat!

Ik weet als geen ander hoe het is om klachten te ervaren, van alles te proberen en geen oplossing te vinden.

Nu wil ik jou met de door mij opgedane kennis op weg helpen en dit alles heb ik met veel passie in dit ebook gestoken. Middels een concreet stappenplan gaan we aan de slag!

Ik hoop jou meer inzicht te geven, herkenning te bieden en kennis bij te brengen om darmklachten te ondersteunen. Het biedt handvatten om bewust te worden van bepaalde handelingen, voedingsmiddelen, eetgewoonten, omgevingsfactoren en gedachtes die van invloed zijn op de talloze darmklachten die bestaan.

Het is mijn missie om jullie gezondheid te verbeteren en (onnodige) klachten te verminderen 🙂

S.O.S. darmklachten is onder andere geschikt wanneer:

 • Darmklachten aanwezig zijn (opgeblazen buik, darmkrampen, verstoorde darmflora, onregelmatige stoelgang, obstipatie, diarree, winderigheid, etc.)
 • De oorzaak van jouw klacht onbekend is
 • Jij een diagnose hebt, maar hier geen grip op kunt krijgen
 • Jij je overdonderd voelt door alle informatie op het internet
 • Jij de darmgezondheid (preventief) wilt optimaliseren voor het versterken van je algehele gezondheid
 •  

Wat kun je onder andere van S.O.S. darmklachten verwachten:

 • Een uitgebreid stappenplan die jouw aan de hand meeneemt
 • Tips & tricks rondom specifieke voedingsmiddelen & leefstijl
 • Uitleg over verschillende darmklachten en het ontstaan
 • Mindfullness & stressreductie tools
 • Specifiek supplementenadvies bij klachten
 • Een praktisch werkboek die ervoor zorgt dat jij in actie komt
 • Mijn persoonlijke verhaal rondom darmklachten

"Wist je dat de darmen maar liefst 80% van ons immuunsysteem bepalen?!"

Wat maakt het E-Book uniek?

1. Ik kijk op een holistische manier naar de totale gezondheid en het totaal functioneren van het lijf

Bij darmklachten wordt er veelal gekeken naar fysieke disfuncties, maar het omvat veel meer als dat. Externe factoren en mentale gezondheid spelen een grote rol.

2. Ik ga niet alleen in op voeding

Hoewel voeding een grote rol speelt bij het optimaliseren van de darmen, is dit niet het enige gebied waarmee jij resultaat gaat behalen. De impact van wat wij voelen en hoe wij denken wordt sterk onderschat als het gaat om de aanpak van darmklachten.

3. Mijn persoonlijke verhaal

Niet alleen als expert, maar ook als ervaringsdeskundige deel ik open & eerlijk mijn obstakels rondom darmklachten en hoe dit mijn zelfbeeld heeft beïnvloed.

4. Het bevat Stressreductie & mindset-tools

Zoals eerder omschreven is het creëren van meer rust in het lichaam ontzettend belangrijk. Vandaar dat het werkboek praktische oefeningen bevat om hiermee aan de slag te gaan.

5. De prijs

Het E-book bevat enorm veel waardevolle informatie wat in vergelijking met een los consult (t.w.v. €75,-) nooit in één uur te bespreken is. Dit maakt het een unieke prijs met de intentie zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. 

Specifieke onderwerpen die ik bespreek:

 • Het combineren van eten en drinken, maaltijdfrequentie & Intermittent Fasting
 • Verbetering van de spijsvertering, ontstekingen & de invloed van verzuring
 • De ‘overlevingsstatus’ van ons lichaam
 • Hoe kun je blijven genieten van voeding,  de invloed van overtraining en mentale druk om te ‘moeten’ sporten
 • Onze brein-hersen connectie, de connectie met Hoog Sensitieve Personen & de connectie van klachten i.c.m. een eetstoornis(verleden)

'Na 8 jaar sta ik nu elke dag op zonder pijn en met veel energie'...

Ik had jaren pijn in mijn buik en had helemaal geen energie. Ik liep al zeker 8 jaar bij de maag-, darm-, lever arts, maar bij elk onderzoek kwam er niks uit. Ik had het eigenlijk al geaccepteerd dat deze pijn gewoon bij mij zou horen. Tot ik Yvonne tegen kwam. “Had ik dit maar eerder gedaan”. Ze heeft me zo goed geholpen. Ik sta nu elke dag op zonder pijn en heb zoveel energie. Kortom; ik voel me super goed ben enorm blij met het resultaat. Ik raad haar iedereen aan. Ze is super vriendelijk en je kan haar altijd vragen stellen, je krijgt heel snel een reactie.

-Stasja van Dekken

Veel gestelde vragen

Jazeker! Ik help jouw stap voor stap de oorzaak te ontdekken en geef handvaten, strategieën en (praktische) tips om mee aan de slag te gaan. Zo zorgen we er snel voor dat jij je beter voelt.

Het FODMAP dieet is één manier om klachten te helpen, maar er zijn nog een tal van andere factoren (naast voeding) die belangrijk zijn om klachten onder controle te krijgen. Ik kijk op een holistische manier naar de gezondheid van jouw lichaam en het functioneren van de darmen. Juist ook andere factoren als gevoelens, gedachten, beweging, stressniveau en algehele leefstijl spelen een grote rol.

Dit is afhankelijk van jouw klachten en de aandacht die je eraan besteed. Er staat geen minimum of maximum tijd voor. Je kunt het altijd en overal op eigen tempo uitvoeren. Sommige klachten kunnen al binnen een paar dagen verminderd zijn, andere hebben meer tijd nodig. Geen haast en gun het lijf rust om aan mogelijke veranderingen te wennen.

Herkenbaar! Hier liep ik zelf ook tegenaan en voor mij ook de belangrijkste reden hier verandering in te brengen. Ik wilde een complete aanpak waarbij alles tegelijk wordt meegenomen. Zoveel mogelijk informatie en kennis om jouw op weg te helpen voor een zo laag mogelijke prijs. Wel is het belangrijk dat je zelf ook bereid bent de stappen uit het stappenplan toe te passen. Zonder jouw inzet is het onmogelijk verandering aan te brengen. Jij moet het uiteindelijk toepassen.

Jazeker! Je kunt voeding naar eigen smaak en behoefte indelen. Het doel is ook om zo min mogelijk aanpassingen in het voedingspatroon te hoeven maken, zodat het voor jou ook op lange termijn haalbaar is dit vol te houden.

Klaar voor een gezondheidscadeau aan jezelf?

Nog niet overtuigd?

Ga alvast GRATIS aan de slag met de eerste 3 stappen uit het E-book!

Vul hier je naam + email in en ontvang de Free Starter Kit direct in de mail

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.