Persoonlijk 1:1 Traject

Ik help ambitieuze & bewuste vrouwen de gezondheid te verbeteren en dieetregels los te laten

 • Jij bent klaar met eindeloos diëten en verlangt naar een voedingspatroon die aansluit op jouw behoeften.
 • Jij wilt graag een gezond gewicht moeiteloos vasthouden en onbezorgd uiteten kunnen gaan. 
 • Jij verlangt ernaar om jezelf eindelijk energiek te voelen, hormonen in balans te krijgen en weer de stralende zelfverzekerde jij te worden! 

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen die goed voor zichzelf willen zorgen, maar helaas gaat dit in de praktijk niet altijd op de juiste manier. Door onze dieetcultuur, voedingshypes en online influencers wordt er van alles de wereld in gegooid, maar wat is hiervan nu daadwerkelijk gezond. 

Ik zie dat veel vrouwen hier tegenaan lopen en niet meer weten wat de juiste aanpak is. Er zijn vaak veel regels rondom voeding; alles moet ‘perfect’, de focus ligt op kcal en een pizza is slecht. Daarnaast mag er geen sportuurtje overgeslagen worden en is rust nemen voor ‘luie’ mensen. 

Klopt he?!

We denken vaak dat streven naar perfectie de oplossing bied om ons lichaam gezond te houden, zelfverzekerd te worden en gelukkig te zijn. In werkelijkheid levert dit vaak veel onrust, stress en onzekerheid. 

Je ervaart mogelijk ook dat je overeet, eetbuien hebt en er steeds meer (vage) gezondheidsklachten bij komen. De energie is laag, er ontstaan hormonale problemen, een traag metabolisme, darmklachten, acne, slaapproblemen, etc. Hierdoor raak je ontzettend gefrustreerd, weet je niet meer wat te doen en zit je niet lekker in je vel. 

Wat zou je zeggen als ik jou vertel dat het ook heel anders kan. Dat jij goed voor jezelf kunt zorgen, een stabiel gewicht behoud, maar toch iets vrijer met je leefstijl om kunt gaan. Minder regels, meer liefde voor het lichaam en focus op gezondheid. Hoe lang ga jij jezelf nog straffen? Hoe lang ga jij nog rondlopen met gezondheidsklachten? Hoe lang ga jij nog negatief in de spiegel kijken? Dit is het moment om jouw gevecht te stoppen! 

Herken jij jezelf?

 • Je zit vast aan dieetregels en wilt hier vanaf
 • Je ervaart verschillende gezondheidsklachten 
 • Je ervaart stress & onrust rondom voeding en/of bewegen
 • Je bent ontevreden over je lichaam
 • Je ervaart weinig energie
 • Je ervaart beweegdrang en wilt alles ‘perfect’ doen
 • Je ervaart een opgeblazen gevoel of darmklachten

Hoe fijn zou het zijn als...

 • Jij zonder negatieve gedachten, constant afwegen en twijfels over voedingskeuzes om kunt gaan met voeding?
 • Dat je weer onbezorgd uiteten kunt en hier écht van kan genieten?
 • Dat jij je lichaam aanvoelt en hier 100% op durft te vertrouwen
 • Dat hormonen in balans zijn, jouw energie on fire is en darmklachten niet in jouw woordenboek voor komen?

Ik dacht ook heel lang dat het niet voor mij weggelegd was..

Maak kennis met Yvonne

Als Orthomoleculair Therapeut & Diëtist voelde ik een enorme druk om altijd het juiste te doen. Ik kwam erachter dat dit niet de manier was en ervaarde dezelfde klachten als mijn coachees. Dit moest anders.. 

Vooral in mindset. Ik ging werken aan mijn zelfbeeld, ging mij meer steeds meer verdiepen in wat stress voor effect op het lichaam heeft en bracht deze nieuwe kennis mee in de praktijk. Na meer dan 6 jaar ervaring in het vak & persoonlijke struggles die ik mocht overwinnen, weet ik nu exact wat jij nodig hebt om ook duurzaam te veranderen. 

Geen quick fix, maar focus op een gezond en een goed functionerend lichaam. Als jouw lijf in balans is en het voldoende energie krijgt, dan is er zoveel mogelijk. 

Er ging een wereld voor mij open. Ik heb nog nooit zoveel vrijheid rondom voeding ervaren, ik heb mij nog nooit zo goed gevoelt en het is mijn missie om dit over te dragen op andere vrouwen. 

Een gezonde levensstijl zonder obsessie, met ruimte voor imperfectie en een positief zelfbeeld!

Jij kan dit ook!

-Naomi Beckers

'Ik heb de balans gevonden waar ik zo lang naar verlangde'..

Hoe ziet het traject eruit?

Kick-off gesprek

Het kick-off gesprek kun je zien als dé start van jouw transformatie. We bespreken jouw doel, ik leer jou beter kennen en samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je ook een online vragenlijst toegestuurd. Dit gesprek zal al veel inzichten en kennis geven, maar vanaf daar kun je ook echt stappen maken om te veranderen en kom jij lekkerder in je vel te zitten. 

Maandelijkse 1:1 coaching

6 maanden lang gaan we samen intensief aan de slag jouw doelen waar te maken. Hiervoor hebben we iedere maand een persoonlijk gesprek en zal ik jouw een spiegel voorhouden. In totaal zijn er dus 6 intensieve coaching momenten. Daarnaast kun je mij ook altijd contacten met vragen en updates. 

 

Praktische opdrachten

Afhankelijk van jouw doel kan het zo zijn dat ik tijdens de gesprekken jouw vervolgopdrachten meegeef om zelf uit te voeren. Ik kan je ontzettend veel kennis & adviezen geven, maar uiteindelijk wil je dit ook daadwerkelijk gebruiken. Doelgerichte actie zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij de gezondheid & vrijheid bereikt waar je naar opzoek bent. 

Maaltijdstructuur schema ter inspiratie

Een vrijblijvend schema ter inspiratie om met meer zelfvertrouwen te kunnen eten voor diegene die het nodig hebben in de beginfase. Op deze manier kun je het lichaam zo optimaal mogelijk voeden om optimale gezondheid en balans te bereiken. Dit is hormoon- darm- en metabolisme ondersteunend.  

Voxer support

Tijdens de gehele periode houden we nauw contact door middel van Voxer. Dit is een online gratis app die het mogelijk maakt om zowel tekst- als spraakberichten te verzenden. Op deze manier kan ik snel reageren en is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Persoonlijke touch & ervaring

Ik hou van een persoonlijke aanpak, dus ik zal ook veel van mijn eigen ervaringen en succesvolle tools delen.  Doordat ik zelf heel goed weet wat je voelt, kan ik ook heel goed inschatten wat je nodig hebt om daadwerkelijk te veranderen. 

-Sanne Ouwehand

'De aanpak van Yvonne hielp mij heel erg doordat zij door eenzelfde proces is gegaan'..

Waar gaan we allemaal mee aan de slag?

 • Opbouwen van een goede relatie met voeding en bewegen
 • Mindset-tools om negatieve gedachten om te draaien
 • Verbetering van zelfbeeld om blij met jezelf te kunnen zijn
 • Implementeren van rust en herstel om stresshormoon te voorkomen
 • Ondersteunen van hormonen om het lichaam in balans te krijgen
 • Tips & (orthomoleculaire) adviezen omtrent specifieke gezondheidsklachten
 • Natuurlijk verhogen van het metabolisme (verbranding)
 • Gedragsverandering met behulp van routines om levenslang resultaat te behouden
 • Eten op gevoel om niet afhankelijk te zijn van kcal, macro’s, een dieet, schema of voedingsapp
 •  

Wat kun je verwachten?

Plan een kennismakings-call

-Jessica Derks

'De coaching met Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Betaal eenmalig en bespaar €100,-

€1200,-

Per maand, 6 termijnen

€216,70

Veel gestelde vragen

Samen gaan we aan de slag jouw doelen werkelijkheid te maken. Hiervoor krijg je onder andere mijn aandacht en tijd. Voor dit traject zijn slechts enkele plekken beschikbaar om volledig te kunnen focussen en kwaliteit te leveren. Hierdoor is het contact nauw en ben jij altijd top of mind. 

Na aanmelding ontvang je direct van mij de ontvangstbevestiging met verdere informatie en de online vragenlijst. Deze vragenlijst stuur je ingevuld minimaal één dag voor het kick-off gesprek terug. Tevens ontvang je direct een persoonlijke mail van mij met daarin data om het eerste kick-off gesprek te plannen. Vanaf daar gaat jouw 6 maanden traject van start. 

Dit volledige traject duurt 6 maanden. Dit geeft voldoende tijd om echte transformatie teweeg te brengen en duurzaam resultaat te kunnen behalen. Het doel is ook echt dat je mij na deze maanden niet meer nodig hebt en voldoende kennis, zelfvertrouwen en gezondheid hebt om jouw doel levenslang vast te houden. 

Nee, dit traject is volledig persoonlijk afgestemd en zal dus per persoon verschillen. Ik bepaal vanaf jouw startpunt wat er nodig is om jouw doel te behalen en levenslang resultaat te bereiken. Dit zullen we ook in de kick-off bespreken. 

Ja, geld hoeft nooit een belemmering te zijn om te investeren in jezelf. Je kunt het bedrag in één keer voldoen of in 6 termijnen. 

Wanneer je twijfelt kunnen we altijd even een gratis telefoongesprek inplannen. Dit kan met bovenstaande agenda op de pagina, of stuur gerust een email naar info@yvonnevanhaastregt.nl 

Ook voor mij is het fijn om even kennis te maken aangezien ik het belangrijk vind een goede match te zijn. Dit is geen strenge selectie, maar het is wel fijn als er een klik is. Dit vanwege het nauwe contact. Wanneer dat niet het geval is of je zit hier niet op de juiste plek, dan zal ik dat zeker eerlijk vermelden. 

Voel jij gelijk een ‘JA, DIT WIL IK’ dan ben je zeker welkom om je direct aan te melden en spreek ik je bij de kick-off sessie. 

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.