1:1 'Female Connect'

Vind opnieuw verbinding met jezelf als gezonde vrouw door het loslaten van regels, overtuigingen en kritische stemmen.

👉Ben jij een doelbewuste vrouw die altijd doorgaat? Het liefst blijf je continue bezig en vind je het moeilijk om rust te nemen? Je gaat lekker op productiviteit en vindt het lastig om écht te ontspannen.

Het is tijd om opnieuw verbinding te maken met je vrouwelijke energie, serieus aandacht te besteden aan lichaamssignalen en je mentale- en fysieke gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen die bewust aandacht besteden aan zelfzorg. Helaas gaat dit in de praktijk niet altijd op de juiste manier. Door onze dieetcultuur, de online wereld en verwachtingen die we onszelf opleggen, lijkt geen enkele vrouw zich echt ontspannen te voelen. We streven naar succes, houden alle ballen hoog, maar in hoeverre leidt dit tot werkelijk geluk en echte gezondheid?

Na 10 jaar vrouwen coachen zie ik dit patroon steeds opnieuw. Elke dag wordt de to-do lijst afgewerkt, maar tegelijkertijd verliezen we de connectie met ons lichaam en daalt ons energieniveau. Gezondheidsklachten worden genegeerd, en zo worden we steeds meer geleefd. 

‘Rust nemen is voor LUIE mensen’. 

Herkenbaar?!

We geloven vaak dat streven naar perfectie ons geluk, gezondheid en voldoening zal brengen. Maar in werkelijkheid leidt dit tot onrust, stress en onzekerheid. We raken het contact met onze vrouwelijke energie kwijt en worden steeds meer meegesleurd in de ‘go go go-mentaliteit’. Hierbij nemen we ook allerlei gezondheidsklachten mee, zoals hormonale-disbalans, buikklachten, vermoeidheid, acne, haarverlies en moeite met gewichtsverlies. 

Jij raakt steeds meer gefrustreerd…

Stel je voor dat het ook anders kan! Dat jij goed voor jezelf kunt zorgen, ambitie kunt hebben én voldoende tijd kunt vrijmaken om te ontspannen? Minder regels, meer liefde voor je lichaam en focus op gezondheid.

Hoe lang blijf je jezelf nog straffen? Hoe lang loop je nog rond met gezondheidsklachten? Hoe lang ga jij nog jezelf nog voor de gek houden?

DIT IS HET MOMENT OM JOUW INNERLIJKE GEVECHT TE STOPPEN EN NU TE KIEZEN VOOR VERANDERING!

Herken jij jezelf?

 • Je werkt hard en voelt de drang om jezelf steeds te moeten bewijzen. 
 • Je hebt strikte leefstijlregels en vindt het moeilijk hier vanaf te wijken.
 • Je ervaart een gebrek aan energie en weet niet goed hoe je dit kunt veranderen.
 • Ondanks bewuste keuzes ervaar je diverse gezondheidsklachten, zoals stress, hormonale-disbalans, darmproblemen of moeite met gewichtsverlies.
 • Na een lange werkdag wachten huishoudelijke taken, kinderen,  sociale activiteiten en/of sport op je. 
 • Je wilt alle ballen hoog houden en voldoen aan het beeld van de ‘perfecte’ vrouw.
 • Het voelt alsof je vooral geleefd wordt, maar je wilt volhouden om niet als zwak gezien te worden. 
 • Je hebt veel ambitie, doet graag je best voor anderen, maar ervaart soms weinig verbinding en/of voldoening.

Ik dacht ook lange tijd dat het niet voor mij was weggelegd...

Hoe fijn zou het zijn als...

 • Je de rust in je lichaam kunt ervaren en bewust ontspanning kunt opzoeken zonder schuldgevoel. 
 • Je alle gezondheidsklachten hebt aangepakt, energie ervaart en weet hoe je deze in balans kunt houden.
 • Je lievere keuzes voor jezelf kunt maken die bijdragen aan je ambities, dromen en doelen.
 • Je meer kunt zakken in vrouwelijke energie en daardoor meer in je kracht komt te staan.
 • Je nog steeds bewuste keuzes maakt rondom voeding en beweging, maar dit niet uit een gevoel van ‘moeten’ komt.
 • Jij jezelf weer op de eerste plaats kunt zetten en vertrouwt op je eigen lichaam en vrouwelijke intuïtie.

Ik heb het traject bij Yvonne als heel waardevol ervaren. Eigenlijk ging het helemaal niet over wat je precies eet en hoeveel je sport, maar veel meer over wat er onder ligt. Ik had al zoveel geprobeerd, maar dit traject heeft mij laten inzien dat juist zachtere keuzes naar mezelf positieve effecten hadden op mijn lichaam. Ik viel af, mijn eetbuien en hormonale klachten verdwenen, en ook voelde ik veel meer rust! Ik wilde het op eigen kracht doen, maar ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

-Leonie, 31 jaar

🚀Gemiddeld beoordelen klanten mijn begeleiding met een 4,9 op Google!

Als Female Coach heb ik al 10 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in verschillende trajecten!

Maak kennis met Yvonne

Als jonge vrouw heb ik altijd een enorme druk gevoeld om constant het ‘juiste’ te doen. Ik streefde ernaar om anderen tevreden te stellen, te voldoen aan uiterlijke idealen en stiekem droomde ik al vroeg van succes. Deze verlangens ontstonden deels uit de behoefte aan erkenning en de woorden ‘je doet het goed’.

Gedurende de jaren heb ik dan ook alles in het werk gesteld om de ‘perfecte’ vrouw te zijn. Ik wilde uitblinken op school, sportte zes keer per week, at extreem gezond en startte met succes mijn eigen bedrijf, dat enorm veel aandacht vroeg.

Althans, dat dacht ik. In werkelijkheid legde ik vooral veel druk op mezelf. Ontspannen was moeilijk en ik was voortdurend afgeleid, een manier om écht voelen te vermijden. Hierdoor bevond ik me voortdurend in mannelijke energie.

Rust nemen voelde aan als ‘lui zijn’, en dat paste absoluut niet bij mijn zelfbeeld.

Totdat ik de signalen van mijn lichaam volledig negeerde, gezondheidsklachten ontwikkelde en besefte dat ‘hard werken’ voortkwam uit het verlangen om gezien te worden.

Na 10 jaar vrouwen coachen zie ik deze patronen vaak terug bij mijn klanten, en het is nu tijd om onze vrouwelijke energie de ruimte te geven. Een holistische benadering waarbij jouw gezondheid voorop staat. We gaan deze overtuigingen doorbreken en zorgen ervoor dat jij je weer vrouw voelt.

Terug naar de verbinding met je lichaam!

Een gezonde levensstijl zonder obsessie, met ruimte voor imperfectie én ambitie!

-Naomi Beckers

'Ik heb de balans gevonden waar ik zo lang naar verlangde'..

Rust, vrouwelijke energie & mindset vormen de essentie van dit programma!

Hoe ziet het programma eruit?

1:1 Kick-off gesprek

Het kick-off gesprek is de start van jouw transformatie. We bespreken jouw doelen, ik leer jou beter kennen, en samen kijken we naar jouw specifieke behoeften. Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je een online vragenlijst. Dit gesprek biedt al waardevolle inzichten en kennis, waarna we gericht stappen kunnen zetten die persoonlijk op jou zijn afgestemd.

1:1 online coaching

Gedurende 4 maanden werken we intensief samen om jouw doelen te realiseren. Na de kick-off hebben we 3 waardevolle 1-op-1 sessies waarin we diepgaand kunnen ingaan op jouw uitdagingen. Tijdens deze momenten bied ik reflectie. Daarnaast sta ik altijd klaar voor vragen en updates.

Praktische opdrachten

Afhankelijk van jouw doel kan het zo zijn dat ik tijdens de gesprekken jouw vervolgopdrachten meegeef om zelf uit te voeren. Ik kan je ontzettend veel kennis en adviezen geven, maar uiteindelijk wil je dit ook daadwerkelijk gebruiken. Doelgerichte actie zal er uiteindelijk voor zorgen dat jij de gezondheid en vrijheid bereikt waar je naar opzoek bent.

Groepscoaching

Dit programma biedt als bonus de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan een online groepsbijeenkomst waarin verschillende thema’s worden behandeld. De datum van deze bijeenkomst wordt van tevoren meegedeeld.

Email support

Gedurende de hele periode heb je onbeperkte toegang tot mijn contact via e-mail. Op alle werkdagen ben ik beschikbaar, waardoor ik snel kan reageren en er altijd ruimte is voor vragen, advies en onvoorwaardelijke ondersteuning.

Persoonlijke touch & ervaring

Mijn benadering is persoonlijk, waarbij ik veel van mijn eigen ervaringen en succesvolle tools deel. Omdat ik goed begrijp wat je doormaakt, kan ik effectief inschatten wat je nodig hebt om daadwerkelijk te veranderen.

-Leonie Brouwer

Ik zou het traject bij Yvonne zeker aanraden aan anderen, omdat het zoveel meer is dan hulp gericht op wat je wel of niet zou ‘moeten’ eten. Het gaat veel meer over lieve keuzes voor jezelf, zelf liefde, een spiegel voorhouden… de rest volgt vanzelf! Het brengt echt een grote verandering teweeg waar je de rest van je leven mee verder kan. 

-Sanne Ouwehand

Tijdens het traject kwam ik erachter dat er veel angst zat om de controle los te laten. Toen ik mij hier bewust van werd kon ik hierin gaan groeien. Ik zit ondertussen een stuk beter in mijn vel. Yvonne was hierbij de ondersteunende factor en iemand bij wie ik altijd terecht kon.

-Marlie Aarninkhof

Yvonne heeft veel kennis. Net dat diepere laagje waar ik naar opzoek was. Mijn energie is zoveel beter en ik voel mij daardoor een ander mens. 

✔ Plan een vrijblijvende kennismakings-call

 • Speciaal voor vrouwen die de regie nemen over hun eigen leven.
 • Dit als een duurzame investering voor het leven zien.
 • Naar een volgend niveau willen groeien en beseffen dat daarbij keuzes buiten de comfortzone gemaakt moeten worden.
 • 100% commitment tonen tijdens het programma.

Betaal eenmalig en bespaar €50,-

699,-

I.p.v. 999,-

*Betalen in 2 of 4 termijnen is mogelijk

Per maand, 4 termijnen

187,25

I.p.v. 262,-

*Betalen in 2 of 4 termijnen is mogelijk

✅ Meld je aan en start direct!

Veel gestelde vragen

Samen gaan we aan de slag jouw doelen werkelijkheid te maken. Hiervoor krijg je onder andere mijn aandacht en tijd. Voor dit traject zijn slechts enkele plekken beschikbaar om volledig te kunnen focussen en kwaliteit te leveren. Hierdoor is het contact nauw en ben jij altijd top of mind.

Na aanmelding ontvang je direct van mij de ontvangstbevestiging met verdere informatie en de online vragenlijst. Deze vragenlijst stuur je ingevuld minimaal 48 uur voor het kick-off gesprek terug. Tevens ontvang je direct een persoonlijke mail van mij met daarin data om het eerste kick-off gesprek te plannen. Vanaf daar gaat jouw 4 maanden traject van start. Data voor de groepssessie zullen volgen. 

Jazeker! Om het startpunt van jouw gezondheid te bepalen, bied ik als Orthomoleculair Diëtist, de mogelijkheid om een bloedtest aan dit programma toe te voegen. Wanneer je aanmeld krijg je deze optie (met korting) aangeboden. Een hele mooie toevoeging die we kunnen gebruiken om jouw gezondheid nog sneller naar een hoger niveau te tillen. Van daaruit zie ik precies wat jouw lichaam nodig heeft om eventuele tekorten en/of disbalansen aan te pakken.  

Dit volledige traject duurt 4 maanden. Dit geeft voldoende tijd om echte transformatie teweeg te brengen en duurzaam resultaat te kunnen behalen. Het doel is ook echt dat je mij na deze maanden niet meer nodig hebt en voldoende kennis, inzichten en gezondheid hebt om jouw doel levenslang vast te houden. 

Nee, dit traject wordt binnen de 1:1 coaching persoonlijk afgestemd en zal dus per persoon verschillen. We bepalen samen vanaf jouw startpunt wat er nodig is om jouw verlangens te behalen. Dit zullen we ook in de kick-off bespreken. 

De groepssessies worden deels wel van te voren voorbereid. Wel stem ik het thema af op behoefte van de groep. 

Ja, geld hoeft nooit een belemmering te zijn om te investeren in jezelf. Je kunt het bedrag in 2 termijnen van 374,50 betalen of 4 termijnen van 187,25. Je betaald deel 1 bij aanmelding, de overige termijnen maandelijks. 

Wanneer je twijfelt kunnen we altijd even een vrijblijvend gesprek inplannen. Dit kan hier of met bovenstaande agenda op de pagina. 

Ook voor mij is het fijn om even kennis te maken aangezien ik het belangrijk vind een goede match te zijn. Dit is geen strenge selectie, maar het is wel fijn als er een klik is. Dit vanwege het nauwe contact. Wanneer dat niet het geval is of je zit hier niet op de juiste plek, dan zal ik dat zeker eerlijk vermelden. 

Voel jij gelijk een ‘JA, DIT WIL IK’ dan ben je zeker welkom om je direct aan te melden en spreek ik je bij de kick-off sessie. Ik kijk ernaar uit!

-Jessica Derks

'De coaching met Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.