Online programma voor vrouwen

Transformeer levenslang jouw relatie met voeding, creëer liefde voor je lichaam & optimaliseer je gezondheid

Je bent een bewuste vrouw die het belangrijk vindt om gezond te leven en lekker in haar vel te zitten, maar toch kost het heel veel moeite, ervaar je gezondheidsklachten en blijf je ongelukkig met je lichaam. 

 • Je ervaart onrust rondom voeding en vindt het lastig om voedingskeuzes te maken rondom hoeveelheid en product keuze.
 • Je ervaart angst om aan te komen wat voelt als een continue strijd tussen lichaam en hoofd.
 • Je gezondheid en energie verslechterd en hierdoor heb je nog weinig vertrouwen in je lijf.
 • Je wilt een gezond & stabiel gewicht zonder keihard te moeten werken. 
 • Je hebt mogelijk last van beweegdrang en voelt stress als het niet gaat zoals jij had bedacht.
 • Je verlangt naar een leefstijl met meer vrijheid waarin je keuzes maakt die passen bij jouw verlangens en behoeften zonder dat je hierbij inlevert op gezondheid.

*ook in combinatie met de bloedtest mogelijk (bespaar hiermee maar liefst €190,-)

-Martine Nieuwenhuijs

'Ik weet dat ik niet meer terug wil naar hiervoor met diëten, calorieën tellen en mijzelf uithongeren. Ik heb nu zoveel meer rust rondom voeding'...

Ik heb van Yvonne enorm veel geleerd op gebied van voeding en alles eromheen. Maar ben er ook enorm door gegroeid als mens en kijk op een hele andere manier naar mijzelf en mijn lijf. Ik ben een stuk liever geworden, sta steviger in mijn schoenen en weet wat ik wil. Ik weet dat ik niet meer terug wil naar hiervoor met het diëten, calorieën tellen en mijzelf uithongeren. Ik heb nu zoveel meer vrijheid en rust rondom voeding. Dat gevoel wil ik niet meer kwijt. 

Ik wil Yvonne bedanken voor de kans om mee te doen aan het programma, de begeleiding en luisterend oor. Ze stond altijd klaar en gaf altijd fijn en liefdevol advies. Dit gaf een vertrouwd gevoel!

Helaas zie ik nog steeds heel veel vrouwen stoeien met een juiste balans rondom voeding, leefstijl en gezondheid. De zelf opgelegde regels zijn vaak veel te streng en de lat ligt hoog. Het moet zo gezond mogelijk, er is geen ruimte om te genieten en wanneer dit onverwacht toch voorkomt verlies je de controle en/of ervaar je schuldgevoelens. Hierdoor voel jij je snel gefaald, gefrustreerd en blijf je keihard je best doen zonder dat je resultaat bereikt.

Dit mag anders! 

We denken vaak dat deze ‘strenge’ regels helpen, maar dat is precies wat jouw deze bovengenoemde struggles oplevert. Je verliest het vertrouwen in je lichaam, weet niet meer wat te doen en dit geeft enorm veel onzekerheid. 

Hetgeen wat je nu doet, levert het resultaat waar je nu staat. Is dat wat je wilt? Gun jezelf een fijnere manier en ontdek dat het mogelijk is zonder dat jij zoveel moeite hoeft te doen, energie verspilt en inlevert op gezondheid. 

Dit programma is voor jou wanneer:

 • Je de relatie rondom voeding en/of bewegen wilt verbeteren om meer vrijheid te ervaren en optimaal van het leven te kunnen genieten
 
 • Je hulp nodig hebt met meer liefde voor je lijf, omdat je nu veel onzekerheid ervaart, het ‘nooit goed genoeg voelt’ en een slecht zelfbeeld hebt
 
 • Je voedingsregels wilt loslaten en wilt leren eten op gevoel zodat je nooit meer een kcal hoeft te tellen en gedachteloos kunt genieten van voeding
 
 • Je overeten, stress of schuldgevoelens rondom voeding wilt loslaten zodat je nooit meer de controle verliest en stopt met piekeren en negatieve gedachten
 
 • Je wilt leren hoe het metabolisme werkt en een stabiel gewicht behoudt, wat ervoor zorgt dat jij nooit meer op dieet hoeft en lekker in je vel zit
 
 • Je een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning zoekt zodat je nooit meer beweegt vanuit een gevoel van ‘moeten’ of zelfhaat 
 
 • Je onderliggende gezondheidsklachten in het lichaam wilt aanpakken om je nooit meer druk te hoeven maken en jouw ideale leven werkelijkheid wordt

Specifieke gezondheidsklachten die we aanpakken:

 • Darmklachten zoals opgeblazen gevoel, buikkrampen, obstipatie, voedselgevoeligheden, onregelmatige stoelgang, etc. 
 • Hormonale klachten zoals PMS, uitblijvende menstruatie, hevige bloedingen, suiker cravings en moodswings, onbedoeld aankomen, etc. 
 • Immuunsysteem problemen zoals vaak ziek zijn, snel verkouden, eczeem, algehele malaise, etc. 
 • Stress gerelateerde klachten zoals opgejaagd gevoel, slecht herstel, spierpijn/stijve spieren, zware benen, piekeren, angst, etc. 
 • Mentale obstakels zoals angst, laag zelfbeeld, onzekerheid, drang naar controle, perfectionisme, piekeren en negatieve gedachten/stemmen in het algemeen

Lees hieronder de transformerende reviews:

'Ik hou geen kcal meer bij, ben niet meer gefocust op gewicht en kan zoveel meer genieten van eten'...

-Anna Schokker

'Ik kan weer eten waar ik zin in heb zonder enorme buikpijn. Dat geeft enorm veel energie & rust in mijn hoofd'...

-Dionne Paffen

-Mandy Buil

'Na dik 10 jaar voel ik mij vrijer, rustiger en energieker! Dat is echt onbetaalbaar'...

Na dik 10 jaar gebruik ik geen foodapp meer en kan ik eten op gevoel. Hierdoor heb ik geen eetbuien meer. Daarnaast sta ik bijna nooit meer op de weegschaal, wat voorheen dagelijks een probleem was en mijn mood van de dag negatief beïnvloedde. Voor mij hele grote stappen! Ik voel me een stuk rustiger, vrijer en energieker en dat is echt onbetaalbaar.

Ik zou het zeker andere aanraden. Bespaar jezelf die tijd van twijfelen, want je zult hier gegarandeerd wat aan hebben en het maakt echt je leven een stuk vrijer, rustiger en mooier. Je bent niet meer continue met voeding in je hoofd bezig. Dat gun ik echt iedereen! Ik heb meer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en kijk op een lievere manier naar mezelf. En eerlijk gezegd, ik had dit veel eerder willen doen!

'Voorheen lag de focus op het fysieke plaatje, nu heb ik de balans gevonden'....

Ik heb heel streng calorieën geteld en alles draaide om sporten en strakker worden. Tijdens het traject kwam ik erachter dat er heel veel angst zat om aan te komen, om meer te eten maar vooral om de controle los te laten.

De aanpak van Yvonne hielp mij heel erg doordat zij door eenzelfde proces is gegaan. Ik zit ondertussen een stuk beter in mijn vel. Yvonne was hierbij de ondersteunende factor en iemand bij wie ik altijd terecht kon. Waar de focus eerst alleen maar lag op het fysieke plaatje weet ik nu waar ik die balans kan vinden en wat ik kan doen om mij goed te voelen, zowel mentaal als fysiek. 

-Sanne Ouwehand

Na aanmelding kun jij direct starten en heb je 4 maanden toegang om het programma op eigen tempo te volgen

Misschien vind je het lastig deze stap te nemen..

 • Op gevoel eten klinkt mogelijk ontzettend eng, maar dat is het alleen wanneer je onvoldoende kennis hebt over hoe het lichaam, hormonen, en mindset werkt. Ook wanneer je vastzit in dieetregels. Ik geef jou de exacte stappen om nooit meer terug te gaan naar een dieet.
 • Ik had eerder willen weten dat voedingsregels loslaten, mijn lichaam aanvoelen en het gevoel van ‘ik verdien voeding’ eigenlijk best makkelijk te ervaren is. Mijn ervaring en alles wat ik heb geleerd zal terugkomen in dit programma om nooit meer terug te gaan naar die ‘dieetbubbel’.
 • Jij bent het waard om aan de slag te gaan met jezelf! Het is tijd om voeding als iets ‘makkelijks’ te gaan zien en een andere identiteit aan te nemen.
 •  

Doe mee & krijg:

10 modules met +65 lessen

Iedere week komt er een nieuwe module vrij. Deze modules bestaan uit video, audio en werkboek opdrachten waarin ik jou stap voor stap ga begeleiden naar meer gezondheid en vrijheid rondom je leefstijl. Dit gaat o.a. over dieetregels loslaten, minder onrust, meer zelfliefde en daadwerkelijke tips en tools die jij direct in de praktijk kunt toepassen. 

4 maanden coaching

Het is een online programma, maar jij doet het absoluut niet alleen! Ik vind het ontzettend belangrijk om je tijdens dit traject bij te staan en sta daarom iedere werkdag voor je klaar als coach. Ik bied een luisterend oor, geef persoonlijk advies, kijk met je voeding mee en houd een spiegel voor. Je kunt mij dus altijd openbaar en privé berichten via het platform. 

15 waardevolle Masterclasses

In de bonus module staan momenteel 15 waardevolle masterclasses, gegeven door mij of een unieke gastspreker, die je op elk moment kunt terugkijken. Onderwerpen zoals: hoe kom je af van een opgeblazen buik, hoe verhoog je het metabolisme, een schrijfworkshop om dichter bij je gevoel te komen en intensieve sessies gegeven door erkende psychologen. Hiermee gaan we nóg verder de diepte in. 

Praktisch werkboek voor duurzaam resultaat

Elke module bevat praktische opdrachten om zelf uit te voeren. Deze gaan ervoor zorgen dat jij van kennis naar actie gaat en écht duurzame verandering kunt creëren. Deze opdrachten zullen je per module zo’n 5-20 min kosten. Een compleet werkboek met 83 pagina’s die altijd van jou blijft. 

Iedere maand nieuwe recepten + maaltijdstructuur schema ter inspiratie

Snelle & makkelijke recepten voor meer inspiratie en natuurlijk gericht op het ondersteunen van de gezondheid. Daarnaast houden we rekening met eventuele allergieën en intoleranties. Ook zijn er vegetarische en vegan opties. Tevens een vrijblijvend schema ter inspiratie om met meer zelfvertrouwen te kunnen eten voor diegene die het nodig hebben in de beginfase.  

Persoonlijke touch & ervaring

Ik deel exact de stappen die mij persoonlijk hebben geholpen om meer vrijheid rondom voeding, mijn lichaam en bewegen te ervaren. Doordat ik zelf heel goed weet wat je voelt, kan ik ook heel goed inschatten wat je nodig hebt om daadwerkelijk te veranderen. 

Besloten community

Je krijgt 4 maanden toegang tot de besloten community Huddle. Dit is waar het gebeurt! Ook kun je fijn connecten met gelijkgestemde vrouwen en staan we stil bij behaalde successen. Een interactieve plek. Het is super mooi om te zien wat een warme community kan betekenen. Jij staat er niet alleen voor! (tevens maandelijks te verlengen)

Opgenomen live Q&A sessies

Jij hebt toegang tot maar liefst 6 uur opname van live Q&A sessies met veel gestelde vragen waar je ontzettend veel van kan leren. 

Neem een kijkje in het werkboek

De modules
Ben jij klaar voor levenslange verandering?

Transformeer naar een vrijere leefstijl

-Jessica Derks

'Ik kan weer genieten van eten en ervaar meer energie en rust in mijn hoofd. Ik zou het iedereen aanraden'...

Ik heb ontzettend mooie resultaten behaald waaronder vooral meer rust in mijn hoofd en kan ook weer genieten van eten en uiteten gaan. Wat heb ik dat gemist zeg! Ik heb meer energie en ik heb weer plezier in bewegen. Ook voel ik mij niet schuldig of slecht als ik een week of zelfs langer helemaal niet sport. Ik gun mezelf nu veel meer waardoor ik mij energieker voel en meer op mijn lichaam durf te vertrouwen. Ik ben zo dankbaar dat ik dit traject heb gevolgd, want het heeft me zoveel opgeleverd.

Ik zou het echt aan iedereen aanraden! Gun jezelf een vrijer en rustiger gevoel waardoor je meer kan genieten. 

Fase 1

Verander de gedachte rondom voeding, beweging en gewicht 

Laat voedingsregels los, verander alle ‘moetjes’ en leer hoe je ‘verboden’ voedingsmiddelen weer kunt gaan eten. Leer hoe jij op jouw eigen veilige setpoint gewicht komt en wat je hiervoor moet doen om daar te komen. Specifieke tools zoals duidelijke opdrachten en invultemplates helpen hierbij.

Fase 2

Werken aan je lichaamsbeeld & zelfvertrouwen

Werk aan een fijn lichaamsbeeld die levenslang blijft plakken. We gaan in op belemmerende overtuigingen, overeten, verstoord lichaamsbeeld. Dit zal je overall helpen zelfverzekerder te worden en vertrouwen in het lichaam terug te krijgen.

Fase 3

Wat te doen met voeding en hoe ondersteun je jouw gezondheid 

Hoe moet je gaan eten zonder stress, schuldgevoelens, onrust, calorieën bijhouden, gedachtes rondom voeding.. Reken af met negatieve gedachtes rondom voeding en leer jouw gezondheid zo optimaal mogelijk ondersteunen. Ook gezondheidsklachten m.b.t. hormonen, darmen en het immuunsysteem worden hierin meegenomen.

Even voorstellen...

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht (zie de foto hieronder). Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen? Ik eet toch gezond?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 9 jaar één op één coaching en meer dan 350 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

Links: altijd op dieet, iedere dag sporten, 1400 kcal, veel stress en ongelukkig met mijn lijf.

Rechts: eten op gevoel, minder beweging, focus op gezondheid, mijn metabolisme aangepakt en mijn eetgedrag & zelfbeeld verbeterd.

'Dankzij Yvonne weet ik dat ik mezelf voldoende rust moet gunnen, omdat dit anders ten koste gaat van mijn gezondheid'...

Het pakken van voldoende rust was op meerdere vlakken in het leven een struggle en dit resulteerde in hormonale disbalans. Ondanks ik eigenlijk over alle kennis beschikte als professional, had ik het echt nodig om van iemand deze bevestiging en begeleiding te krijgen. Dankzij Yvonne weet ik nu dat ik mezelf ook voldoende rust moet gunnen, omdat dit anders ten koste zal gaan van mijn gezondheid, en dat is voor mij heel veel waard.

Yvonne bedankt voor alles! Ik heb de balans gevonden waar ik zo naar verlangde. Als resultaat daarvan heb ik ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug en ben ik met een andere mindset ernaar gaan kijken.

-Naomi Beckers

Meer succesverhalen van de vrouwen die jou voorgingen

Ja, Ik doe mee!

Bekijk hier de twee pakketten

Online programma

Betaal eenmalig en bespaar €50,-

NU €347,-

*Het is ook mogelijk om in 2 of zelfs 3 termijnen te betalen

*Wanneer jij het programma vind tegenvallen krijg je 100% je geld terug (mits je serieus aan de slag bent gegaan met de modules). Ik weet namelijk zeker dat jij in die 2 weken al enorm mooie stappen hebt genomen en durf je daarom volledig deze garantie te geven. 

EMB bloedtest + Online programma

Bespaar €190,- op de bloedtest

Combi deal €699,-

*Het is ook mogelijk om in 2 of zelfs 3 termijnen te betalen

Ben jij nog een twijfelkontje?

Plan een GRATIS kennismakingscall in.

Veel gestelde vragen

Je kunt op ieder gewenst moment instromen, maar per maand zijn wel een beperkt aantal plekken beschikbaar om voldoende tijd en aandacht te kunnen geven met de 4 maanden coaching die erbij zit. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de besloten community. Jouw inloggegevens volgen direct persoonlijk via de mail. 

Totaal zijn er momenteel 15 waardevolle masterclasses opgenomen door mij of een unieke gastspreker die jij in eigen tijd kunt terugkijken. Denk aan onderwerpen zoals:

 • Hoe kom jij van je opgeblazen buik af
 • Hoe kun jij het metabolisme verhogen
 • Intensieve schrijfworkshop om meer bij je gevoel te komen
 • Hoe om te gaan met de angst om aan te komen
 • Hoe breng je hormonen in balans
 • Wat zijn de oorzaken van beweegdrang en hoe pak je dit aan 

Als bonus worden er soms ook live masterclasses gegeven waaraan jij gratis kan meedoen en persoonlijke vragen kunt stellen. Ook deze zullen dan in de database van de online community komen te staan. 

 

Je zal met dit programma ongeveer 60-90 minuten per week kwijt zijn. Dat kan ook korter zijn afhankelijk van welke module. Iedere week komt er een nieuwe module vrij, maar je kunt het op eigen tempo en in eigen tijd volgen. 

Betaling hoeft geen belemmering te zijn om deze stap voor jezelf te maken. In 2 termijnen betaal je €198,50 en in 3 termijnen betaal je €131,66

4 maanden lang. Dat betekend dat als jij de modules doorlopen hebt jij nog steeds toegang behoud en de video’s en al het materiaal kunt blijven gebruiken. Ook heb je de tijd om gegeven Masterclasses te bekijken en sta ik 4 maanden als coach voor je klaar om jou te begeleiden. We doen dit samen! Updates, een luisterend oor, vragen, advies. Alles is welkom! Je komt in een warm bad van een community met allemaal gelijkgestemde vrouwen. 

Ook heb je de optie om na deze 4 maanden je toegang per maand tegen een relatief laag bedrag van €45,- te verlengen. 

Dit programma is geen vervanging voor professionele hulp m.b.t. een eetstoornis. Het kan wel een mooie aanvulling zijn. Hierover kunnen we altijd even vrijblijvend bellen. 

Door mijn eigen ervaring weet ik precies wat jij ervaart, hoe het voelt en wat jij dus ook nodig hebt om te veranderen. Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist, orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in o.a. voeding & psyche, het metabolisme en darmklachten. Ik heb al meer dan 9 jaar ervaring in het vak en specifiek al meer dan 350 cliënten met deze hulpvraag geholpen. Je moet zelf daadwerkelijk aan de slag en actie ondernemen binnen dit programma, maar ik weet hoe fijn het is als je dit niet alleen hoeft te doen. Neem vooral ook even een kijkje bij de reviews van vrouwen die jou voorgingen. 

Logisch. We vinden het vaak allemaal spannend om geld in onszelf te investeren, maar gezondheid is iets wat jij je hele leven bij je draagt. We gunnen onszelf een duur paar schoenen als we dit het waard vinden, maar geld uitgeven aan ontwikkeling voelt toch minder tastbaar terwijl juist dit je leven gaat veranderen. 

Bedenk vooral wat het allemaal voor obstakels en onrustige momenten oplevert als jij hier nu niet mee aan de slag gaat. Hoe lang laat jij jezelf nog gevangen houden? Gun jezelf die vrijheid, gezondheid en rust in het hoofd, want je bent het absoluut waard!

Tevens krijg je 14 dagen geld terug garantie. Wanneer jij het programma vind tegenvallen krijg jij 100% je geld terug (mits je serieus aan de slag bent gegaan met de modules). Ik weet namelijk zeker dat jij in die 2 weken al enorm mooie stappen hebt genomen en durf je daarom volledig deze garantie te geven. 

Jazeker! Dit is momenteel de meest gekozen optie. Wanneer je beide trajecten zou willen combineren is dat zeker mogelijk. Hiermee maak je eigenlijk direct een enorme stap in gezondheid en kun je ter ondersteuning nog meer groeien binnen het online programma. Het versterkt elkaar en dat is ook terug te zien in de resultaten bij vrouwen die hiervoor kiezen. Zowel mentaal als fysiek wordt je volledig onder de loep genomen en gaan we persoonlijk met jouw gezondheid aan de slag. 

Wanneer je beide trajecten direct start betaal je €699,- totaal en bespaar je maar liefst €190,-. Een unieke kans om enorm in gezondheid te groeien. 

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.