Yes, je bent aangemeld voor mijn online masterclass!

Super tof dat jij bij de Masterclass aanwezig bent. Het wordt onwijs waardevol! De bevestiging van je aanmelding is op weg naar jouw mailbox!

Voordat je gaat heb ik nog iets voor je.

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle tips op het gebied van darmgezondheid en een rustige buik, waar je zeker veel aan gaat hebben. 

Alleen.. Ik geloof dat jij nu al wat praktische tips en bruikbare inzichten kunt gebruiken. Daarom wil ik ook mijn enorm waardevolle e-book met jou delen. 

Omdat ik weet dat jij echt stappen wilt zetten om darmklachten vaarwel te zeggen, en het liefst vandaag nog meer rust rondom voeding ervaart, heb ik een speciale aanbieding voor je die jou meteen verder gaat helpen zodat je direct stappen kunt zetten. 

Ik bied namelijk eenmalig mijn S.O.S. Darmklachten E-book met korting aan, waarbij we de diepte induiken over waar jouw klachten vandaan komen en welke specifieke voedingsstoffen jij mag toevoegen om nooit meer stress rondom voeding te ervaren en weer volledig op het lichaam te vertrouwen. Dit is ontzettend uitgebreid met een compleet stappenplan en het gaat verder dan alleen voeding. Met name ook de onbesproken (holistische) leefstijltools die er bij mij voor hebben gezorgd dat ik mijn darmen herstelde, mijn gevoeligheden zo goed als verdwenen en ik veel meer energie kreeg. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit! 

'Ik durf nu veel meer producten te eten en weet waar mijn intoleranties zitten'...

Ik had veel last van een opgezette/pijnlijke buik en moeilijke stoelgang. Ik vond het eerst veel geld, maar ik ben nu blij met de resultaten. Ik weet waar mijn intoleranties zitten en waar klachten vandaan komen. Daarom zou ik het ook andere aanraden. Je kan gericht actie ondernemen en ziet waar jouw zwakke plekken zitten. Ik durf nu veel meer dingen te eten, omdat ik heb kunnen uitsluiten dat ik daar last van krijg, mijn stoelgang gaat veel beter en ik heb meer energie. 

Met dit E-book ervaar jij...

 • Minder tot geen vervelende (darm)klachten
 • Een verbeterde darmgezondheid om levenslang te behouden
 • Mentale vrijheid rondom voeding, omdat je niet meer constant aan voeding denkt
 • Een duidelijk bewustzijn van de oorzaak zodat je de rust in het hoofd bewaard 
 • Een optimale spijsvertering om voeding goed op te nemen en hier alle energie uit te halen die het lichaam nodig heeft
 • Meer energie zodat jij je leven weer vanuit volle vertrouwen kunt leven
 • Een versterkt immuunsysteem, omdat de darmen voor 80% hier een grote rol in spelen
 • Volwaardig & gevarieerd voedingspatroon zonder strenge restricties
 • Minder stress & negatieve gedachten over ongemakkelijke situaties rondom klachten
 • Meer zelfvertrouwen doordat je beter weet wat te doen en jij lekker in je vel komt te zitten

Want ik vertel je...

 • Een uitgebreid stappenplan die jouw aan de hand meeneemt
 • Tips & tricks rondom specifieke voedingsmiddelen & leefstijl
 • Uitleg over verschillende darmklachten en het ontstaan
 • Mindfullness & stressreductie tools
 • Specifiek supplementenadvies bij klachten
 • Een praktisch werkboek die ervoor zorgt dat jij in actie komt en klachten verbetert 
 • Mijn persoonlijke verhaal rondom darmklachten

De komende 30 minuten kun jij voor slechts €27,- dit E-book (t.w.v. €47,-) aanschaffen. 

Na aanschaf kun je het E-book direct downloaden.

Eenmalig aanbod S.O.S. Darmklachten E-book!

minuten
Seconden

S.O.S. Darmklachten E-book

Om afscheid te nemen van die ongelukkige darmklachten

Ben jij vol goede moed begonnen met het schrappen van een specifieke productgroep in de hoop dat dit je klachten laat verdwijnen? Wist je zeker het dit keer wel vol te houden en kon je niet wachten om resultaat te zien?

Maar, kwam je er al snel achter dat klachten nog steeds aanhielden en je eigenlijk geen idee had wat je aan het doen was.  

Iedere keer weer valt het resultaat tegen, doe je zo hard je best en demotiveert het dit patroon vol te houden. Je verlangt enorm naar een volwaardig voedingspatroon, zonder stress over voedingskeuzes en angst om klachten te ontwikkelen. Een leefpatroon dat op lange termijn vol te houden is, energie geeft en onrust over voeding wegneemt. 

Je loopt vast door gebrek aan kennis en vraagt jezelf af; ligt het aan mij? Ben ik te zwak om vol te houden? Heb ik te weinig motivatie? Moet ik maar gewoon genoegen nemen met… 

De wil & motivatie zijn aanwezig, je gebruikt alleen niet de juiste aanpak die duurzaam resultaat gaat opleveren. 

Wanneer jij bereid bent actie te ondernemen, dan leer ik jou hoe ik zelf van dagelijks een opgeblazen buik, darmkrampen en weinig energie, ging naar een optimale darmgezondheid met vrijheid in product keuzes en de ruimte om weer kleding te dragen waar ik mij mooi in voel.  

Stel je voor dat het ook zo kan:

→ Er zijn geen regels rondom voeding en je vertrouwt op het lichaam

→ Het kost geen moeite en energie om dit voedingspatroon vast te houden omdat het aansluit op jouw behoeftes en weinig tot geen beperkingen heeft

→ Jij weet duidelijk welke producten problemen veroorzaken en streeft ernaar dit met de tijd steeds meer te kunnen eten

→ Je hoeft nooit meer te stressen over kleding dat te strak zit, omdat je een comfortabel platte buik ervaart en lekker in je vel zit

→ Door de juiste kennis weet je exact wat jouw lichaam nodig heeft en blijf je constant de darmgezondheid optimaliseren 

→ Je voelt vrijheid rondom voeding en kan genieten zonder klachten

→ Je behoud moeiteloos jouw energie omdat het lichaam daadwerkelijk jouw producten goed verteert en opneemt

→ Kortom; een eetpatroon die levenslang blijft plakken en geen stress, onrust en angst met zich mee brengt. 

Neem hier een kijkje in het E-book

Wat maakt het E-book uniek?

1. Ik kijk op een holistische manier naar de totale gezondheid en het totaal functioneren van het lijf

Bij darmklachten wordt er veelal gekeken naar fysieke disfuncties, maar het omvat veel meer als dat. Externe factoren en mentale gezondheid spelen een grote rol.

2. Ik ga niet alleen in op voeding

Hoewel voeding een grote rol speelt bij het optimaliseren van de darmen, is dit niet het enige gebied waarmee jij resultaat gaat behalen. De impact van wat wij voelen en hoe wij denken wordt sterk onderschat als het gaat om de aanpak van darmklachten.

3. Mijn persoonlijke verhaal

Niet alleen als expert, maar ook als ervaringsdeskundige deel ik open & eerlijk mijn obstakels rondom darmklachten en hoe dit mijn zelfbeeld heeft beïnvloed.

4. Het bevat Stressreductie & mindset-tools

Zoals eerder omschreven is het creëren van meer rust in het lichaam ontzettend belangrijk. Vandaar dat het werkboek praktische oefeningen bevat om hiermee aan de slag te gaan.

5. De prijs

Het E-book bevat enorm veel waardevolle informatie wat in vergelijking met een los consult (t.w.v. €75,-) nooit in één uur te bespreken is. Dit maakt het een unieke prijs met de intentie zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. 

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.