Yes, je bent aangemeld
voor mijn 5-daagse
Health Boost Challenge!

Super tof dat jij met de Health Boost Challenge mee doet. Het wordt onwijs waardevol! De bevestiging van je aanmelding is op weg naar jouw mailbox!

Voordat je gaat heb ik nog iets voor je.

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis 5 daagse online challenge. In deze challenge deel ik ontzettend waardevolle tips op het gebied van gezondheid en lekker in je vel zitten, waar je zeker veel aan gaat hebben. 

Alleen.. Ik geloof dat jij nu al wat praktische tips en bruikbare inzichten kunt gebruiken. Daarom wil ik ook een extra waardevolle workshop met jou delen. 

Omdat ik weet dat jij echt stappen wilt zetten om meer energie te ervaren, en het liefst vandaag nog meer gezondheid ervaart, heb ik een speciale aanbieding voor je die jou meteen verder gaat helpen zodat je direct stappen kunt zetten. 

Ik bied namelijk eenmalig één van de workshops binnen mijn online programma aan, waarbij we de diepte induiken over voedingsregels en specifiek het gebruik van koolhydraten zodat jij nooit meer hoeft te stressen over voeding, angst rondom koolhydraten kan loslaten en weet waarom ze belangrijk zijn voor langer termijn resultaat. Dé manier van eten die er bij mij voor heeft gezorgd dat ik zonder schuldgevoelens kan genieten van voeding, een stabiel gewicht behoud en mij energieker voel dan ooit tevoren. 

'Ik heb de balans gevonden waar ik zo lang naar verlangde'..

Na deze workshop weet jij...

  • Waarom je niet bang hoeft te zijn voor koolhydraten
  • Dat koolhydraten vermijden alleen korte termijn resultaat geeft en het gevreesde jojo-effect op een negatieve manier stimuleert
  • Waarom het eten van koolhydraten zo belangrijk is om het lichaam gezond te houden en gelukshormonen aan te maken
  • Hoe je jouw verbranding kunt verhogen zodat je nog steeds ‘normale’ hoeveelheden kunt eten en een ideaal gewicht bereikt
  • Op welke manier je koolhydraten het beste kunt eten zodat jouw energie gedurende de dag optimaal blijft en jij lekker in je vel zit

Want ik vertel je...

  • Waar ‘voedingsregels’ vandaan komen en hoe je deze kunt loslaten
  • Hoe je duurzaam resultaat bereikt met juist het toevoegen van koolhydraten
  • Welke specifieke koolhydraten een belangrijke eigenschap bevatten die ervoor zorgen dat jouw verbranding omhoog zal gaan
  • Hoe je de bloedglucose stabiel houd en welke tips hiervoor belangrijk zijn
  • Wat voor positieve effecten koolhydraten hebben op de fysiologische functies van het lichaam

De komende 30 minuten kun jij voor slechts €7,50 deze workshop (t.w.v. €45,-) aanschaffen. 

Na aanschaf kun je de workshop direct bekijken.

Eenmalig aanbod online programma Workshop!

minuten
Seconden

Online programma Workshop

Om afscheid te nemen van de angst om koolhydraten te eten

Ben jij vol goede moed begonnen met het schrappen van koolhydraten? Wist je zeker dat het dit keer wel ging lukken en kon je niet wachten om resultaat te zien?

Maar, kwam je er al snel achter dat ook deze manier niet het geluk en resultaat geeft waarnaar je opzoek bent. 

Iedere keer weer valt het resultaat tegen en doe je zo hard je best. Je verlangt enorm naar een manier die vol te houden is, zonder dat je hoeft in te leveren op energie en levensvreugde. 

Je loopt vast door gebrek aan kennis en vraagt jezelf af; ligt het aan mij? Ben ik te zwak om vol te houden? Heb ik te weinig motivatie?

De wil & motivatie zijn aanwezig, je gebruikt alleen niet de juiste aanpak die duurzaam resultaat gaat opleveren. 

Wanneer jij bereid bent actie te ondernemen, dan leer ik jou hoe ik zelf van dagelijks voeding bijhouden, schuldgevoelens rondom eten en angst voor koolhydraten ging naar een vrije manier van voeding waarbij ik geen enkele kcal tel, zoveel koolhydraten eet als ik wil en lekker in mijn vel zit zonder dat mijn gewicht schommelt. 

Stel je voor dat het ook zo kan:

→ Er zijn geen regels rondom koolhydraten en je vertrouwt op het lichaam

→ Het kost geen moeite en energie om dit voedingspatroon vast te houden doordat het aansluit op jouw behoeftes

→ Het lichaam kan goed omgaan met koolhydraten en verbruikt deze energie ter ondersteuning van jouw gezondheid

→ Door de juiste kennis weet je exact wat jouw lichaam nodig heeft en kun je daar ook makkelijk naar luisteren

→ Je voelt vrijheid rondom voeding en kan genieten zonder schuldgevoelens

→ Je behoud moeiteloos jouw gewicht en kan daarbij eten zoveel het lichaam nodig heeft

→ Kortom; een eetpatroon die levenslang blijft plakken en geen stress, onrust en angst met zich mee brengt. 

Over Yvonne

Hi, ik ben Yvonne, jouw online coach & orthomoleculair diëtist. Ik help vrouwen door middel van vrijheid rondom voeding de gezondheid te ondersteunen, zonder dat dit een obsessie wordt. 

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 6 jaar één op één coaching en meer dan 200 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

Meer succesverhalen

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.