Connect & Grow Podcast

Beluister hier 3 van mijn gemaakte podcasts.

Om te leren, inspiratie op te doen, te verdiepen en te delen. 

Perfect voor de bewuste vrouw die een betere relatie met voeding wilt creëren/verlangt, meer liefde voor het lichaam wilt ervaren en zonder dieet en schuldgevoelens wilt genieten van voeding. 

Herken jij jezelf?

hallo hallo 

hallo hallo 

Als Orthomoleculair Diëtist & Darm-Expert help ik je graag verder!

Vanuit een holistische benadering begeleid ik vrouwen met verschillende gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. 

 

Heb jij last van een prikkelbare darm, opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang, darmkrampen, (chronische) vermoeidheid, futloosheid, acne, voedselgevoeligheden of wil je algeheel aan de gezondheid werken? 

 

Deze klachten zijn NIET normaal!

Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken.  

Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je binnen het traject 3 maanden effectief  aan de slag met jouw totale gezondheid.

Hoe lang ga je jouw klachten nog voor lief nemen? Hoeveel geld ga je nog besteden aan behandelingen, adviezen en/of supplementen die niet specifiek zijn afgestemd?

Het wordt tijd dat jij je gezondheid als grootste prioriteit gaat zien. 

-Monique Zuur

'Mijn darm- en vermoeidsheidsklachten zijn aanzienlijk verbeterd'...

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.