REBALANCE ONE DAY Retraite!

Laat je meenemen in de wereld van mannelijke & vrouwelijke energie, leer je lichaamssignalen herkennen en wordt je bewust van jouw persoonlijke balans.

Wanneer? Zondag 15 oktober 09:45- +/-14:30

*beperkte plekken beschikbaar

de eerste 8 aanmeldingen ontvangen €11,- korting! (nog slechts 2 beschikbaar)

Wij kijken er ontzettend naar uit om jou te ontvangen!

Lees hieronder meer informatie!

Liefs, Marjolein & Yvonne

Ons verhaal

Beide spreken wij wekelijks vrouwen die tegen dezelfde thema’s aanlopen als wij in het verleden ook gedaan hebben. Een geleefd gevoel, willen meten aan andere, streven naar perfectie, niet weten waar je precies heen wilt, vrouwelijke gezondheidsklachten, alle ballen hoog willen houden en natuurlijk persoonlijke trauma’s die we allemaal bezitten. 

Allebei hebben wij een ontzettende reis van persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Ups en downs die elkaar afwisselen, maar waarin wij wel ontzettend veel geleerd hebben. Wij geloven dat deze groei zich nog verder mag ontvouwen (ook wij zijn niet uitgeleerd), maar weten wel dat dit samen zoveel fijner is. 

Het is magisch wat er gebeurd als gelijkgestemde vrouwen samenkomen. Iedereen wilt zich gehoord en gezien voelen. Vandaar deze laagdrempelige Rebalance Live dag die vanuit flow & intuïtie ontstond. Een dag van verbinding in een veilige space waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Dat willen wij jou bieden. 

Een dag om naar binnen te keren, speciaal voor jezelf, om tot rust te komen, inzichten te krijgen, kennis op te doen over mannelijke & vrouwelijke energie en dit ook echt in de praktijk toe te passen. Daarnaast willen we graag een belangrijk element aan deze dag toevoegen; leven naar je cycles!

Wij weten als geen ander dat de (hormonale) cyclus een essentieel onderdeel is van het vrouwelijk lichaam en daarom kan dit niet ontbreken. We zullen waardevolle kennis delen over hoe je je dagelijkse routines, voeding en zelfzorg kunt aanpassen aan de verschillende fasen van je cyclus, zodat je optimaal jouw ideale leven kunt leiden. 

Deze dag is voor volwassen vrouwen die willen verbinden, ontspannen & leren. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere dag van groei, connectie en empowerment te ervaren, waarbij we ook aandacht besteden aan het leven in verbinding met je cyclus.

Wat kun je verwachten?

 • Sharing circle
 • Yoga
 • Workshops
 • Selfcare
 • Hormoonproof voeding
 • Leven naar je cycles
 • Power movement
 • Waardevolle praktische tools
 • Verbinden met gelijkgestemde 
 • Meer in contact komen met je lichaam
 • Ontdekking van mannelijke en vrouwelijke energie

Het exacte programma houden we graag nog even geheim, maar we kunnen jou verzekeren dat het magisch wordt!

*ervaring met yoga is niet nodig/power movement zal op eigen niveau verlopen

Locatie:

The driven club, Amersfoort 

*parkeren kan gratis voor de deur

Take care of you

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.