Schrijf je hier in!

*Wanneer je niet aanwezig kunt zijn op 15 november dan krijg je bij inschrijving de replay naderhand toegestuurd. 

Jij bent een jong volwassen vrouw die het belangrijk vind om zichzelf goed te verzorgen en lekker in haar vel te zitten, maar toch lukt het ondanks een gezond voedingspatroon niet om jouw huid ‘netjes’ te houden en wordt je daardoor hartstikke onzeker. 

Je wilt graag happy in de spiegel kijken, een glowy skin en afrekenen met vervelende onzuiverheden. Rust in je hoofd en geen gevoelens van angst dat mensen naar je gezicht kijken.  

Hoe gezond jij ook eet, hoe duur jouw verzorgingsproducten ook zijn, telkens blijf je ontevreden over het resultaat en iets zegt jouw dat dit ergens anders vandaan moet komen. Zelf ben je radeloos. 

Na 94594035 pogingen ben jij er helemaal klaar mee!

Je blokkeert door alle informatie die beschikbaar is en hebt geen idee waar het ‘fout’ gaat.

Hoe zorg je voor de huid van binnenuit? Een leefstijl die niet obsessief is, maar wel jouw klachten voorkomt en verder kijkt dan alleen verzorgingsproducten. Een fijne balans tussen deze twee en meer specifieke kennis over wat te doen. 

Een aanpak die jouw huid duurzaam goed houdt. 

Je weet duidelijk wat je wilt, maar niet HOE je dit kan realiseren. 

Je ziet allerlei mensen om je heen die wel rondlopen met een stralende huid.

Dit is ook voor jou mogelijk! Je mag alleen gaan leren welke lichaamsfuncties hiermee in verbinding staan. 

Je kiest ervoor belemmerende overtuigingen los te laten en gaat voor succes! Een manier die het lichaam van binnenuit ondersteunt en de oorzaak effectief aanpakt. 

De inhoud van deze masterclass wordt net als alle andere super waardevol en ik kijk er ontzettend naar uit jullie de ins & outs te vertellen. 

Acne is één van de meest behandelde klachten binnen mijn bedrijf, dus na ontzettend veel ervaring in de praktijk is het tijd om deze kennis verder te verspreiden. 

Ik heb zelf ook enorm geworsteld met acne en daarom is dit ook een onderwerp waar ik met veel passie en plezier over praat. 

Ik wil jou maar al te graag ook die stress over je huid wegnemen!

In deze online masterclass vertel ik je concrete stappen om de huid van binnenuit te verbeteren en meer zelfvertrouwen te ervaren. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk!

De masterclass is geschikt voor jou wanneer je al zóveel geprobeerd hebt, niet meer weet waar het fout gaat en het zat bent om ontzettend veel geld hieraan uit te blijven geven. 

Na deze Masterclass...

 • Bezit jij de kennis om je huid van binnenuit te ondersteunen
 • Heb jij meer inzicht over hoe acne kan ontstaan en welke lichaamsfuncties van invloed zijn
 • Weet jij specifiek hoe je de darmen kunt ondersteunen om acne te voorkomen
 • Heb jij de volledige kennis over voeding die jij kunt inzetten
 • Kun je specifiek aan de slag met het ondersteunen van je hormonen in relatie tot acne
 • Heb jij de juiste kennis over het inzetten van supplementen
 • Ervaar je meer zelfvertrouwen en rust in het maken van de juiste keuzes voor je huid
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een glowy skin zonder ontstekingen & met meer zelfvertrouwen! 

Zie hier mijn eigen progressie

Herken jij deze punten?

 • Je hebt last van (onderhuidse) ontstekingen 
 • Je hebt veel talgproductie
 • Je bent onzeker vanwege je huid
 • Je gaat liever niet zonder make-up de deur uit 
 • Je menstruatie heeft invloed op de huidconditie
 • Je bent radeloos en hebt al van alles geprobeerd
 • Je geeft jezelf steeds meer restricties in het voedingspatroon, maar ziet dat dit weinig verschil geeft 
 • Je zou graag een gladde huid zonder onzuiverheden willen

Dit zeggen andere over de Masterclass

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw online coach & orthomoleculair diëtist. Ik help vrouwen de gezondheid te ondersteunen zonder dat dit een obsessie wordt. 

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, acne, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 7 jaar één op één coaching en meer dan 200 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties, klachten en met liefde voor het lichaam.

'Yvonne heeft mijn leven veranderd'..

Ik had enorm veel stress en onrust over voeding en bewegen in mijn hoofd. Hierdoor was ik snel overprikkeld en had ik weinig energie. In het begin zag ik dit niet in en schaamde ik mij hier enorm voor. Tot het moment dat mijn lichaam en mijn hoofd het niet meer aan konden, toen wist ik dat ik hier wat aan moest doen. Ik kwam erachter dat ik vooral de angst had om de controle los te laten. Yvonne heeft geholpen om dit besef bij mij te creëren en dit aan te pakken. Ik kon alles aan haar kwijt. Ook nam Yvonne altijd heel erg de tijd voor mij en als ik ergens mee zat dan was het mogelijk om vragen stellen. Ik ben enorm gegroeid. Ik heb veel meer energie en meer rust in mijn hoofd. Yvonne heeft mijn leven echt veranderd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en ik heb weer meer ruimte om te genieten van het leven. Heel erg bedankt!

-Jessica Derks

-Melissa van den Broek

'De eerste weken viel ik af in gewicht en dat terwijl ik meer ging eten. Dit vond ik bizar, maar ook een teken dat ik dus juist wel naar mijn lichaam mag luisteren'.

Schrijf je hier in!

Volg mij ook op Instagram @yvonnevanhaastregt

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.