Voor vrouwen die verlangen naar meer energie en minder stress, een stabiel gewicht en specifieke gezondheidsklachten willen aanpakken.

Jij ervaart…
-Een onrustig lichaam met gezondheidsklachten
-Een vol hoofd met weinig ruimte
-Tijd tekort voor bewuste ontspan-momenten
-‘Productief bezig zijn’ als iets positiefs
-Weinig energie en een geleefd gevoel

Tijd om dit aan te pakken en te gaan voor een leven zonder vrouwelijke ongemakken, onrust en vermoeidheid.

Hoe fijn zou het zijn als jij vol energie je bed uitstapt, de menstruatieperiode fijn doorkomt en jij geen vervelende stressklachten ervaart zoals een opgejaagd gevoel, vocht vasthouden, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, angstgevoelens, gespannen spieren, cravings, vetopslag rond het buikgebied en futloosheid.

🔥 Wat kun je verwachten? of na deze masterclass

  • Concrete voedingsadviezen die jij zelf kunt toepassen
  • Meer fysiologische kennis over jouw lichaam en hoe je dit kunt gebruiken
  • Specifieke tools om jouw zenuwstelsel te kalmeren
  • Waardevolle informatie van Orthomoleculair Diëtist met 10 jaar ervaring in het coachen van vrouwen
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een leven vol rust, vrijheid en meer zelfvertrouwen!

-Melissa van den Broek, 31 jaar

✅ 'De eerste weken viel ik af in gewicht en dat terwijl ik meer ging eten. Dit vond ik bizar, maar ook een teken dat ik dus juist wel naar mijn lichaam mag luisteren'.

✅ Herken jij deze punten?

  • Je twijfelt vaak over iedere voedingskeuze.
  • Je begint herhaaldelijk aan nieuwe diëten zonder resultaat.
  • Je ervaart gezondheidsklachten (vermoeidheid, darmklachten, hormonale klachten, acne, gewichtstoename, etc.) ondanks dat je bewust eet.
  • Je voelt onzekerheid over je lichaam en wilt dit veranderen.
  • Je hebt last van eetbuien, cravings en overeet vaak.
  • Je hebt weinig vertrouwen in je lichaam en ervaart schuldgevoel als je hiervan afwijkt.

Dit zeggen andere over mijn Masterclass 🔥

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw Female Coach & Orthomoleculair Diëtist. Ik help vrouwen weer te luisteren naar hun lichaam en het vertrouwen te vergroten om zelf voedingskeuzes te maken. Samen optimaliseren we zowel jouw fysieke als mentale welzijn, met nadruk op gezondheid zonder obsessie. 

👉Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. DIT BRACHT LETTERLIJK MIJN LEVEN TERUG! En dat gun ik jou ook..

✅ Na 10 jaar één op één coaching en meer dan 3500 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

Yvonne in de Media

-Jessica Derks, 26 jaar

'Ik ervaar meer energie, meer rust in mijn hoofd en vertrouw op mijn lichaam. Ik zou het echt iedereen aanraden die worstelt met haar relatie rondom voeding. Ik kan weer genieten van uiteten gaan'...

-Daisy de Vries, 31 jaar

'Ik ben na 13 jaar calorieën tellen volledig vrij van voedingsregels en heb na 8 jaar geen darmklachten meer. Ik kijk nu met een positieve blik naar mijn lichaam en mijn gewicht is gezond stabiel gebleven. Ik kan nu het goede voorbeeld zijn als jonge moeder van 2 kindjes'...

'Ik kan niet wachten deze waardevolle stappen met jou te delen'. 🔥

✅ Volg mij ook dagelijks op Instagram @yvonnevanhaastregt (+30K volgers)

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.