EMB Bloedtest Traject

In 3 maanden naar een verbeterde darmgezondheid, een versterkt immuunsysteem, verdubbeling van energie en een goede relatie met voeding.

Jij wilt een energiek lichaam, een gezonde hormoonbalans, goedwerkende darmen, een stralende huid en een fijne relatie met voeding.  

Herken jij jezelf?

 • Je hebt last van een prikkelbare darm
 • Je ervaart verschillende gezondheidsklachten 
 • Je ervaart stress & onrust 
 • Je ervaart weinig energie
 • Je bent vaak ziek
 • Je ervaart een opgeblazen gevoel of darmklachten
 • Je ervaart voedselgevoeligheden

Als Orthomoleculair Diëtist & Darm-Expert help ik je graag verder!

Vanuit een holistische benadering begeleid ik vrouwen met verschillende gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. 

 

Heb jij last van een prikkelbare darm, opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang, darmkrampen, (chronische) vermoeidheid, futloosheid, acne, voedselgevoeligheden of wil je algeheel aan de gezondheid werken? 

 

Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken.  

Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je binnen het traject van 3 maanden effectief  aan de slag met jouw totale gezondheid.

-Monique Zuur

'Mijn darm- en vermoeidsheidsklachten zijn aanzienlijk verbeterd'...

De mogelijke storingen die in de test worden gemeten:

Tevens worden reguliere waardes gemeten:

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Voor vrouwen met de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)
 • Wanneer je darmklachten ervaart
 • Wanneer je last hebt van voedselintolernaties
 • Wanneer je wilt werken aan de algehele gezondheid
 • Wanneer je meer energie wilt creëren
 • Wanneer je meer klachten gerelateerd aan de darmen ervaart; acne, hormonale disbalans, stress, immuunsysteem klachten, etc. 

Al meer dan 800 mensen gingen jou voor!

Hoe ziet het traject eruit?

Intake gesprek

 

In dit online intake gesprek bespreken wij de uitgebreide vragenlijst.

Deze vragenlijst krijg je voorafgaand via de mail opgestuurd. 

Uitslag bespreking

Na het afnemen van de  bloedtest bespreken wij 3-4 weken later de uitslag. Dit is het adviesconsult waarbij je achteraf jouw persoonlijk uitgeschreven behandelplan krijgt (incl. aangepaste boodschappenlijst en waar nodig supplementadvies).  

Vervolgconsult

4 weken na de uitslag zal dit online 3de vervolgconsult á 30 minuten plaatsvinden. Hierin bespreken we de vorderingen, aanpassingen en geef ik verder advies. 

Vervolgconsult

8 weken na de uitslag zal dit 4de online vervolgconsult á 30 minuten plaatsvinden. 

Hoe werkt het bloedprikken?

De bloedafname (door middel van een kleine vingerprik) voer je zelf thuis uit. Je krijgt na aankoop in de webshop automatisch de uitgebreide online intake samen met de benodigde instructies als downloadlink op de webpagina te zien. Hierin staan ook de instructies voor het plannen van het intake gesprek. 

Het testsetje met alle benodigdheden wordt binnen één werkdag via de post opgestuurd. 

Good to know!
 • Indien nodig worden vervolgafspraken NA het vierde vervolgconsult apart in rekening gebracht. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tijd. Per 15 minuten betaal je €15,-
 • Waar nodig worden supplementen vanuit de bloedtest geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening. De geadviseerde producten zullen ten allen tijden kwalitatief hoogwaardig zijn. Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kan ik helaas niet instaan voor het effect. 

Veel gestelde vragen

Ik kan je garanderen dat ik altijd kijk wat er nodig om jouw totale gezondheid te optimaliseren. Ik heb nog nooit een test gezien waarbij iemand 100% gezond is, dus er zijn altijd verbeterpunten waarop ik advies zal geven. Ook wanneer er geen specifieke verklaring vanuit de test naar voren komt zal ik alsnog al mijn kennis en ervaring gebruiken om jouw hulpvraag te ondersteunen. 

Verdeeld over 3 maanden bevat dit traject 4 online consults bestaande uit:

 • een 30 min intakegesprek waarin we de online vragenlijst doornemen
 • een 45 min vervolgconsult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken. Hierin worden ook adviezen gegeven en ontvang je naderhand o.a. een uitgeschreven behandelplan
 • een 30 minuten vervolgconsult waarin we verbeteringen bespreken en ik kijk wat verder nodig is
 • een 30 min vervolgconsult waarin we ingaan op de toekomst. Hoe zorg je dat de gezondheid zo blijft en wat heb je daarvoor nodig

*specifieke invulling wordt per persoon afgestemd

De bloedtest neem je zelf thuis af. Nadat jij je hebt aangemeld ontvang je binnen één werkdag de benodigdheden en instructies. De bloedtest is een kleine vingerprik waarbij niet zoveel bloed nodig is. 

Ja, het is mogelijk om in 2 termijnen van €275,- te betalen. 

Je betaald bij aanmelding het eerste termijn en na het tweede vervolgconsult (een maand later) het tweede termijn. 

Laat even weten wanneer je hier gebruik van zou willen maken.

Ja, je krijgt een overzicht van de testresultaten waarin de mate van tekorten/verstoringen worden aangegeven. Dit is naast het behandelplan en aangepaste voedingslijst. 

Let op! De EMB bloedtest geeft geen getal waardes aan. 

Nee, vanuit de orthomoleculaire geneeswijze kijken wij op een hele andere manier naar het bloed. Dit is ook waarom uitkomsten van elkaar kunnen verschillen. 

Stap 1. Meld je aan

Stap 2. Plan je intake gesprek!

Na aanmelding & betaling ontvang je direct de instructies en boek je gemakkelijk je intake afspraak in via onderstaande agenda! 

Vervolgafspraken worden aan het einde van de intake gemaakt. 

Scroll naar top

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.