EMB Bloedtest Traject

In 3 maanden naar een verbeterde darmgezondheid, een versterkt immuunsysteem, verdubbeling van energie en een goede relatie met voeding.

Jij bent in de bloei van je leven en wilt een energiek lichaam, een gezonde hormoonbalans, goedwerkende darmen, een stralende huid en een fijne relatie met voeding.  

Herken jij jezelf?

 • Je hebt last van een prikkelbare darm en kan nog weinig voeding verdragen
 • Je ervaart verschillende gezondheidsklachten die je totaal niet kunt plaatsen en extra onrust opleveren
 • Je ervaart stress & onrust door de druk, het perfectionisme of trauma dat aanwezig is
 • Je ervaart weinig energie, krijgt jezelf moeilijk uit bed en bent niet meer jezelf
 • Je bent vaak ziek en kan niet meer goed op het lichaam vertrouwen
 • Je ervaart een opgeblazen gevoel of darmklachten die enorm in de weg zitten en onzekerheid geven
 • Je ervaart voedselgevoeligheden, weet niet meer wat te eten en wilt hier graag vanaf

*ook in combinatie met het online programma mogelijk (je krijgt dan €147,- euro korting op de bloedtest)

Als Orthomoleculair Diëtist & Darm-Expert help ik en mijn team je graag verder!

Vanuit een holistische benadering begeleiden wij volwassen vrouwen met verschillende gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. 

 

Heb jij last van een prikkelbare darm, opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang, darmkrampen, (chronische) vermoeidheid, futloosheid, acne, voedselgevoeligheden of wil je algeheel aan de gezondheid werken? 

 

Deze klachten zijn NIET normaal!

Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken.  

Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je binnen het traject 3 maanden effectief  aan de slag met jouw totale gezondheid.

Hoe lang ga je jouw klachten nog voor lief nemen? Hoeveel geld ga je nog besteden aan behandelingen, adviezen en/of supplementen die niet specifiek zijn afgestemd?

Het wordt tijd dat jij je gezondheid als grootste prioriteit gaat zien. 

-Monique Zuur

'Mijn darm- en vermoeidsheidsklachten zijn enorm verbeterd'...

Mijn darm- en vermoeidheidsklachten zijn enorm verbeterd en ik heb de begeleiding van Yvonne als positief ervaren. Mijn klachten werden serieus genomen en het was ontzettend fijn om te horen dat deze klachten eigenlijk helemaal niet normaal zijn. Mijn huisarts daarentegen kwam alleen met het advies om weer z.s.m. aan de anticonceptie te gaan. D.m.v. suppletie, de juiste voeding, rust en beweging mag ik nu ‘genieten’ van mijn menstruatiecyclus. Ik had nooit verwacht dat ik dit uit zou kunnen spreken. Ik ben Yvonne ontzettend dankbaar voor al wat hierboven geschreven staat!

De mogelijke storingen die in de test worden gemeten:

Specifiek geteste voedselgevoeligheden:

Tevens worden reguliere waardes zoals trombocyten, rode bloedcellen, witte bloedcellen & hemoglobine gemeten

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Voor vrouwen met de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)
 • Wanneer je darmklachten zoals een opgeblazen gevoel, buikpijn, onregelmatige stoelgang of obstipatie ervaart
 • Wanneer je last hebt van voedselintolernaties
 • Wanneer je wilt werken aan de algehele gezondheid
 • Wanneer je meer energie wilt creëren
 • Wanneer je meer gerelateerde klachten aan de darmen ervaart; acne, eczeem, stress, immuunsysteem klachten, etc. 
 • Wanneer je moeilijk gewicht kunt verliezen
 • Wanneer je hormonale klachten zoals uitblijvende menstruatie, hevige bloedingen, moodswings, hoofdpijn/migraine, rugpijn, cravings, etc. ervaart

Bloed afnemen

Na aanmelding krijg je automatisch de benodigde instructies als downloadlink opgestuurd. Ook wordt de bloedtest binnen 2 werkdagen verzonden. Je neemt zelf thuis de test af door middel van een kleine vingerprik. Alle benodigdheden om de bloedtest per post te versturen zijn bijgevoegd. 

Intake

De uitgebreide vragenlijst krijg je direct na aanmelding samen met de instructies voor het bloedprikken als downloadlink te zien. 

Deze stuur je vervolgens ingevuld naar ons terug en wordt o.a. gebruikt bij het opstellen van een passend advies. 

Uitslag bespreking

Na het afnemen van de  bloedtest bespreken wij 3 weken later de uitslag. Dit is het adviesconsult waarbij je achteraf jouw persoonlijk uitgeschreven behandelplan krijgt (incl. aangepaste boodschappenlijst en waar nodig supplementadvies).  

Vervolgconsult

6-7 weken na de uitslag zal het vervolgconsult á 30 minuten plaatsvinden. Hierin bespreken we de vorderingen, aanpassingen en geven wij verder advies. 

Extra losse consulten zijn altijd mogelijk. Deze worden los gefactureerd. 

Hoe werkt het bloedprikken?

De bloedafname (door middel van een kleine vingerprik) voer je zelf thuis uit. Je krijgt na aankoop automatisch de uitgebreide online intake samen met de benodigde instructies als downloadlink op de webpagina te zien. Hierin staan ook de instructies voor het plannen van verdere consulten. 

Het testsetje met alle benodigdheden wordt binnen 2 werkdagen via de post opgestuurd. 

'Na 8 jaar sta ik nu elke dag op zonder pijn en met veel energie'...

Ik had jaren pijn in mijn buik en had helemaal geen energie. Ik liep al zeker 8 jaar bij de maag-, darm-, lever arts, maar bij elk onderzoek kwam er niks uit. Ik had het eigenlijk al geaccepteerd dat deze pijn gewoon bij mij zou horen. Tot ik Yvonne tegen kwam. “Had ik dit maar eerder gedaan”. Ze heeft me zo goed geholpen. Ik sta nu elke dag op zonder pijn en heb zoveel energie. Kortom; ik voel me super goed ben enorm blij met het resultaat. Ik raad haar iedereen aan. Ze is super vriendelijk en je kan haar altijd vragen stellen, je krijgt heel snel een reactie.

-Stasja van Dekken

De verschillende pakketten

EMB bloedtest Traject

Betaal eenmalig en bespaar €50,-

€545,-

*Betalen in termijnen is mogelijk

EMB bloedtest + Online programma

->Bespaar €147,- op het online programma

€699,-

*Betalen in termijnen is mogelijk

*Na aanmelding krijg je van ons te horen op welk termijn je kunt starten met de bloedtest. Tevens wordt van te voren aangegeven of Yvonne of Daphne jouw bespreking gaat doen. In beide gevallen is het behandelplan met advies opgesteld door Yvonne. 

Het online programma is direct beschikbaar. Voor de bloedtest staat gemiddeld 2-3 weken. Per maand zijn er voor de bloedtest een beperkt aantal plekken beschikbaar i.v.m. de aandacht en tijd die ik vrijmaak voor mijn cliënten. Wel kun je na de officiële aanmelding altijd alvast het bloed afnemen en opsturen. Verdere instructies hierover zal je van mij via de mail ontvangen. 

 

Even voorstellen: Team Yvonne

Orthomoleculair Therapeut

-Daphne Wegbrands

Daphne is werkzaam als ervaren Orthomoleculair therapeut binnen mijn bedrijf en helpt klanten optimaal de gezondheid te ondersteunen. Ze is volgens mijn visie, methode en werkwijze opgeleid en draait voor mij consulten vanwege het grote succes en de groei die mijn bedrijf mocht doormaken. Daphne is empatisch, gedreven en enthousiast. Ze neemt graag de tijd voor klanten en heeft super veel kennis. Ook is ze ervaringsdeskundige op het gebied van vermoeidheidsklachten en tekorten. Ze heeft een passie voor human design en wilt dit in de toekomst ook graag in haar consulten gebruiken. Daphne of ik zal jou begeleiden d.m.v. consulten en tussentijds contact binnen het EMB Traject. Alle behandelplannen worden standaard door Yvonne gemaakt. 

Meer ervaringen

'Mijn buikklachten zijn weg en ook mijn energieniveau is gestegen'...

De resultaten zijn verbazingwekkend. Mijn buikklachten zijn weg en daarnaast merk ik een groot verschil in energieniveau. Ik voel mij dagelijks fit terwijl ik nog steeds dezelfde drukke lifestyle heb. Ik heb geen klachten meer en weet precies waar mijn lichaam behoefte aan heeft en waar ik op moet letten. 

-Michelle Bennink

-Judith Linskens

'Ik voel mij energieker en ga bewuster om met voeding. Ik zou het iedereen aanbevelen'...

Door de EMB bloedtest heb ik zoveel inzicht gekregen in mijn leefstijl, tekorten en intoleranties. Yvonne heeft mij goede uitleg gegeven over de uitslag, met daarbij hele bruikbare tips en adviezen. Ze kijkt daarbij echt naar jou als persoon. Sindsdien voel ik mij energieker, heb ik geen last meer van mijn darmen en ga ik veel bewuster om met mijn voeding. Ik kan het iedereen aanbevelen! 

'Ik durf nu veel meer producten te eten en weet waar mijn intoleranties zitten'...

Ik had veel last van een opgezette/pijnlijke buik en moeilijke stoelgang. Ik vond het eerst veel geld, maar ik ben nu blij met de resultaten. Ik weet waar mijn intoleranties zitten en waar klachten vandaan komen. Daarom zou ik het ook andere aanraden. Je kan gericht actie ondernemen en ziet waar jouw zwakke plekken zitten. Ik durf nu veel meer dingen te eten, omdat ik heb kunnen uitsluiten dat ik daar last van krijg, mijn stoelgang gaat veel beter en ik heb meer energie. 

-Lisanne Steendam

Veel gestelde vragen

Na aanmelding via de website ontvang je direct de instructies voor het prikken, de online vragenlijst als intake en wordt de bloedtest automatisch binnen twee werkdagen verstuurd. Je krijgt tevens te horen of Yvonne of Daphne jouw uitslag zal bespreken. In beide gevallen is het behandelplan met advies opgesteld door Yvonne. 

Let op! Wanneer jij je aanmeldt, wordt verwacht dat je in dezelfde week of de daarop volgende week bloed prikt. Is dit door omstandigheden niet gelukt, dan graag even een email sturen naar info@yvonnevanhaastregt.nl 

Na aanmelding krijg je van ons te horen op welk termijn je kunt starten. Dit is gemiddeld binnen 2-3 weken. Per maand zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar i.v.m. de aandacht en tijd die wij vrijmaken voor jullie als cliënt. Wel kun je na de officiële aanmelding altijd alvast het bloed afnemen en opsturen. Verdere instructies hierover zal je via de mail ontvangen. 

Ik kan je garanderen dat wij altijd kijken naar wat nodig is om jouw totale gezondheid te optimaliseren. Wij hebben nog nooit een test gezien waarbij iemand 100% gezond is, dus er zijn altijd verbeterpunten om advies op te geven. Ook wanneer er geen specifieke verklaring vanuit de test naar voren komt zullen wij alsnog al onze kennis en ervaring gebruiken om jouw hulpvraag te ondersteunen. 

Verdeeld over ongeveer 3 maanden bevat het EMB traject 2 online consults bestaande uit:

 • een ±45 min vervolgconsult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken. Hierin worden ook persoonlijke adviezen gegeven en ontvang je naderhand o.a. een uitgeschreven behandelplan
 • een ±30 minuten vervolgconsult waarin we verbeteringen bespreken en ik kijk wat verder nodig is

*specifieke invulling wordt per persoon afgestemd

Extra consults kun je altijd bijboeken. Deze worden los gefactureerd. Per half uur betaal je €45,-. Dit is inclusief indirecte tijd van voorbereiding en administratie. Is dit korter, dan betaal je ook minder. 

Het 3 maanden EMB Traject is geschikt voor mensen die gezondheidsklachten ervaren, nieuwsgierig zijn en hier serieus mee aan de slag willen.

De bloedtest neem je zelf thuis af. Nadat jij je hebt aangemeld ontvang je binnen twee werkdagen de benodigdheden en instructies. De bloedtest is een kleine vingerprik waarbij niet zoveel bloed nodig is. 

Ons streven is altijd om zoveel mogelijk producten in het voedingspatroon te houden. Ook wanneer gevoeligheden naar boven komen. We werken dan altijd eerst aan het optimaliseren van de darmgezondheid, waarna het mogelijk kan zijn dat de gevoeligheden verdwijnen. Wij zijn absoluut tegen een strenge beperking van voedingsproducten, in tegenstelling tot vele andere therapeuten. In mijn ogen kun je beter de oorzaak van het probleem aanpakken, dan alleen de symptomen beperken door een product te schrappen. Dit kan veel mentale- en sociale problemen met zich meebrengen die ook gezondheidsklachten tot gevolg  kunnen hebben. Uiteindelijk moet het een patroon zijn dat NIET als ‘volhouden’ voelt en onderdeel wordt van je leefstijl. Dit is afgestemd op jouw voorkeuren en verlangens.

Wil jij graag vrijblijvend contact om te kijken of dit traject voor jou geschikt is? Plan dan gratis jouw kennismakingscall via onderstaande link en dan spreken we elkaar snel. 

>> https://calendly.com/yvonnevanhaastregt/kennismakingscall-emb-bloedtest-traject <<

Ja, het is mogelijk om het EMB bloedtest traject in 2 termijnen van €297,50 of 3 termijnen van €191,60 te betalen. 

Je betaald bij aanmelding het eerste termijn. Het tweede en/of derde termijn in de daarop volgende maanden. 

De combideal met het online programma samen kun je in 2 termijnen van €374,50 of 3 termijnen van €258,- betalen.     

Ja, je krijgt een overzicht van de testresultaten waarin de mate van tekorten/verstoringen worden aangegeven. Dit is naast het behandelplan en aangepaste voedingslijst. 

Let op! De EMB bloedtest geeft geen getal waardes aan. 

Nee, vanuit de orthomoleculaire geneeswijze kijken wij op een hele andere manier naar het bloed. Dit is ook waarom uitkomsten van elkaar kunnen verschillen. 

Dat is mogelijk. Voor het bedrag van €325,- kun je een her-test aanvragen. Stuur ons hierover even een bericht naar info@yvonnevanhaastregt.nl voor de vervolgstappen. Dit bedrag geldt alleen binnen 6 maanden na de eerste test. 

Dat is altijd mogelijk. Wij houden hier voor bestaande klanten rekening mee in de agenda. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tijd. Per 30 minuten betaal je €45,-

Wanneer het consult minder tijd in beslag neemt, betaal je ook minder. 

Deze kosten zijn op basis van directe en indirecte tijd (denk aan voorbereiding, administratie en gespreksverwerking). 

Waar nodig worden supplementen vanuit de bloedtest geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening. De geadviseerde producten zullen ten allen tijden kwalitatief hoogwaardig zijn. Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kunnen wij helaas niet instaan voor het effect. Wel kun je altijd mijn kortingscode ‘YVONNE10’ bij Vitakruid gebruiken. Goed om te weten dat ik NIET uitsluitend met vitakruid werk. Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit. 

Ja. Het kan erg interessant zijn om als bedrijf ter aanvulling met de EMB bloedtest te werken. Denk bijvoorbeeld aan huidtherapeuten, schoonheidssalons, fysiotherapeuten, personal trainers, coaches of andere professionals in de gezondheidszorg. 

Zo werken wij onder andere samen met Vive Huidtherapie, Better Together training en Andreas Niessl Coaching. 

De vormgeving van deze samenwerking kunnen we samen bespreken. Een hele fijne win-win situatie voor zowel klant als bedrijf. Stuur ons gerust een email voor meer informatie info@yvonnevanhaastregt.nl

Iedereen kan affiliate partner worden en een extra centje bijverdienen. Misschien wil jij zelfs je eigen investering terugverdienen? Dat kan! Ben je enthousiast over de test, hebben wij jou goed geholpen of vind je het super tof om onderdeel uit te maken van ons sales team? Meld je volledig gratis aan als affiliate en ontvang jouw persoonlijke link. Binnen 5 minuten is het geregeld en kun jij jouw persoonlijke link met de wereld delen. Wanneer iemand deze link gebruikt ontvang jij een vaste fee per klant. Dit kan snel oplopen. Tip! Gebruik social media om jouw ervaring te delen en deel dit i.c.m. met jouw unieke link. Ook interessant wanneer je blogs schrijft, vlogt, een bedrijf in gezondheid hebt waar dit op aansluit en jij mensen door kunt sturen. 

Gebruik onderstaande link om je vrijblijvend aan te melden: https://partners.plugandpay.nl/partners/5960/info

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.