🎈 Super goed dat jij je hebt ingeschreven voor mijn Fast-track cursus emotie-eten & eetbuien! 

👉 Graag nodig ik je ook uit voor mijn GRATIS online Masterclass waarin ik de 5 geheimen deel om te stoppen met jojo-en, cravings aan te pakken en voedingsregels los te laten! ✅ Schrijf je hieronder gratis in!

➡ Jij bent een volwassen vrouw die het belangrijk vind om gezond te leven en lekker in haar vel te zitten, maar toch kost het heel veel moeite en blijf je ongelukkig met je lichaam.

Je wilt de stap nemen naar meer vrijheid rondom voeding en afrekenen met het eindeloze patroon van diëten. Rust in je hoofd en meer liefde voor het lichaam. 

➡ Maar.. je blokkeert ook door alle informatie die beschikbaar is op het gebied van voeding en gezondheid. 

Hoe zorg je voor een duurzame aanpak die levenslang blijft plakken? Een manier waarbij je niet inlevert op het energieniveau, gelukkig in de spiegel kijkt en kan genieten van voeding. 

Je weet duidelijk wat je wilt, maar niet HOE je dit kan realiseren. 

Je ziet allerlei mensen om je heen die wel lijken te slagen. Ze hebben een droomlichaam en hoeven daar in jouw ogen weinig voor te doen. Oneerlijk!

Weet je wat het is.. Het is ook voor jou mogelijk! Je mag alleen gaan leren welke stappen je hiervoor neemt. 

Je kiest ervoor los te laten wat jouw niet dient en gaat voor succes! Een manier die bij jou past en in lijn is met wat het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. 

De inhoud van deze masterclass is wel meer dan honderd euro waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit als Orthomoleculair Diëtist gratis weggeef, maar ik gun het jou ook zo ontzettend.

🔥 In deze online masterclass vertel ik je de 5 geheimen om te stoppen met jojo-en, cravings aan te pakken en voedingsregels los te laten. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk! 

✅De masterclass is geschikt voor jou wanneer je al zóveel geprobeerd hebt, niet meer weet wat de juiste manier is, stress rondom voeding ervaart en het zat bent om te schommelen in gewicht. 

🔥 Na deze Masterclass...

 • Ken jij de 5 geheimen voor een leven met meer rust en vrijheid rondom voeding.
 • Weet jij hoe je jouw gezondheid een boost kunt geven.
 • Ervaar je direct meer rust.
 • Verkrijg jij volledige controle over voeding en herwin je vertrouwen in je lichaam.
 • Heb jij concrete actiestappen om jouw brein positief te beïnvloeden.
 • Weet jij eenvoudige methoden om balans te creëren en te behouden.
Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting een leven vol rust, vrijheid en meer zelfvertrouwen!

-Melissa van den Broek, 31 jaar

✅ 'De eerste weken viel ik af in gewicht en dat terwijl ik meer ging eten. Dit vond ik bizar, maar ook een teken dat ik dus juist wel naar mijn lichaam mag luisteren'.

✅ Herken jij deze punten?

 • Je twijfelt vaak over iedere voedingskeuze.
 • Je begint herhaaldelijk aan nieuwe diëten zonder resultaat.
 • Je ervaart gezondheidsklachten (vermoeidheid, darmklachten, hormonale klachten, acne, gewichtstoename, etc.) ondanks dat je bewust eet.
 • Je voelt onzekerheid over je lichaam en wilt dit veranderen.
 • Je hebt last van eetbuien, cravings en overeet vaak.
 • Je hebt weinig vertrouwen in je lichaam en ervaart schuldgevoel als je hiervan afwijkt.

Dit zeggen andere over mijn Masterclass 🔥

Even voorstellen

Hi, ik ben Yvonne, jouw online Coach & Orthomoleculair Diëtist. Ik help vrouwen weer te luisteren naar hun lichaam en het vertrouwen te vergroten om zelf voedingskeuzes te maken. Samen optimaliseren we zowel jouw fysieke als mentale welzijn, met nadruk op gezondheid zonder obsessie. 

👉Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. DIT BRACHT LETTERLIJK MIJN LEVEN TERUG! En dat gun ik jou ook..

✅ Na 9 jaar één op één coaching en meer dan 3500 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

Yvonne in de Media

-Jessica Derks, 25 jaar

'Ik ervaar meer energie, meer rust in mijn hoofd en vertrouw op mijn lichaam. Ik zou het echt iedereen aanraden die worstelt met haar relatie rondom voeding. Ik kan weer genieten van uiteten gaan'...

-Daisy de Vries, 31 jaar

'Ik ben na 13 jaar calorieën tellen volledig vrij van voedingsregels en heb na 8 jaar geen darmklachten meer. Ik kijk nu met een positieve blik naar mijn lichaam en mijn gewicht is gezond stabiel gebleven. Ik kan nu het goede voorbeeld zijn als jonge moeder van 2 kindjes'...

'Ik kan niet wachten deze waardevolle geheimen met jou te delen'. 🔥

✅ Volg mij ook dagelijks op Instagram @yvonnevanhaastregt (29,3K volgers)

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.