RESTRICTIES OPLEGGEN GEEFT STRESS

Heb jij er wel eens over nagedacht dat je (onbewust) mogelijk meer stress krijgt van het feit dat je de focus op (gezondere) voeding legt en jezelf dingen verbiedt? Dit is exact wanneer bewuste en/of onbewuste stress ontstaat. Voor de meeste mensen kost het veel moeite om zichzelf hieraan te houden waardoor het gevoel van een ‘dieet’ ontstaat. 

Dit is juist wat ik alles behalve wil voorkomen in het stappenplan van mijn S.O.S. Darmklachten E-book!

Het gaat om een levensstijl die in lijn is met wat jouw lichaam aangeeft. Jezelf van alles verbieden brengt vaak alleen maar meer klachten.

De reden waarom ik ook NIET van het FODMAP dieet ben. Te strikte regels zorgen vaak voor een ongezonde relatie met voeding en dat levert stress op. Laat stress nu juist de darmklachten verergeren. 

Probeer de restricties meer los te laten als jij je aangesproken voelt. Je zal zien dat ook klachten verbeteren. Geen makkelijke weg, want dit zit vaak veel dieper, maar wordt hiervan bewust en begin stap voor stap. 

Vind je het lastig dit proces alleen te doen? Ik neem je graag aan de hand mee in het Darmklachten E-book. Ook leer ik jou hoe je vermeden producten weer kunt herintroduceren.

Ontdek jouw drempelwaarde en zorg dat je zo gevarieerd mogelijk kunt blijven eten. Fijn voor je lijf, maar ook mentaal. Voeding is een feestje als je het op de juiste manier inzet. 

Stel het niet langer uit om jezelf beter te voelen en start direct!

Gebruik nu eenmalig de code: ‘LETSGO10’ voor 10,- korting. 

Je betaald nu slechts €37,- voor dit life-changing E-book. 

Je kunt het E-book HIER bestellen. 

Na betaling kun je het E-book direct downloaden. 

Onthoud; de manier die je nu toepast geeft het resultaat wat je nu hebt. Gun jezelf een leven met vrijheid rondom voeding, een rustige buik en zonder vervelende ongemakken. 

Hier ga je jezelf een stuk zelfverzekerder door voelen!

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.