Pro-biotica als onderhoudskuurtje?

Vele mensen met darmklachten gebruiken pro-biotica, maar wist jij dat dit niet alleen bij klachten waardevol kan zijn? Zoals jullie mij wel vaker horen zeggen is ondersteuning van de darmen cruciaal voor een algeheel goede gezondheid! 

Het heeft invloed op het immuunsysteem, aanmaak van hormonen, geluks-stofjes, opname van voedingsstoffen en alles wat hiermee in connectie staat. Verscheidene darmbacteriën zijn de basis om de functie van de darmen goed te laten verlopen en deze vul je aan met o.a. variatie van voeding.

Stress is o.a. een grote tegenhanger welke de darmflora uit balans brengt. Dit is helaas ook waarom alleen variatie in voeding soms tekort schiet om goede darmbacteriën aan te vullen.

Hiervoor is de Symflora van Vitakruid perfect! Het bevat pre-biotica om pro-biotica te kunnen binden en het zorgt ervoor dat jij voeding goed kunt blijven verteren én opnemen. Dat verkleint eveneens natuurlijk het risico op tekorten.

Eigenlijk voor iedereen een must om eens in het halfjaar, ongeacht klachten, een kuurtje bacteriën te doen en het lijf even een boost te geven.

❗️En let op! Ook ontzettend tijdens zwangerschap is dit sterk aan te raden. Mede omdat het kindje bij een natuurlijke geboorte jouw darmflora overneemt en dit dus de start bepaald voor het immuunsysteem van je kind 🤰🏼 

Gebruik de code “YVONNE10” voor 10% korting op je bestelling bij Vitakruid!

De symflora kun je HIER bestellen.

Laat het vooral weten als je vragen hebt. 

Dosering: 1 x daags 1 zakje mengen met lauwwarm water  

LIEFS!

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.