Als een dieet zou werken, waarom moet je er dan steeds opnieuw aan beginnen?

Heb je daar weleens over nagedacht? Iets wat ik mij pas ging beseffen toen ik een aantal jaar geleden alle diëten al geprobeerd had. Heel lang zat ik vast in een dieetcultuur met voor mezelf ontzettend veel regels. 

Er kwamen steeds meer restricties bij, maar mijn progressie & gezondheid gingen niet direct vooruit. Het was altijd kortdurend.  Eerst voel je je top, maar na een tijdje ontstaan er ‘vage’ klachten, een vergrootte behoefte aan voeding en een dalende energie.  Dit is een cirkel waar velen zich in zullen herkennen. 

Toch heb je het gevoel dat dit moet werken hé!? ❌ NOPE! Hoe eng het mogelijk ook is hier vanaf te stappen, op langer termijn zal dit je mind & lichaam helpen. Soms moeten er als gevolg van strenge restricties eerst gezondheidsklachten worden opgelost waardoor het überhaupt veel makkelijker gaat zijn om het lichaam weer goed te laten functioneren. In vele gevallen gaat dit gepaard met afstand doen van hetgeen waarin je vast zit en meer vertrouwen op het eigen lichaam.

Ik help je graag dit patroon te doorbreken middels mijn online coaching. 

Ga voor een duurzame levensstijl die jou écht verder helpt. Wees eerlijk naar jezelf over hoe bepaalde keuzes nu voelen. Los van wat andere doen of wat jij online ziet.

Think about it! 

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.