Dieet voornemens

Dieet Voornemens in 2021?

Voorgenomen om op dieet te gaan? Daar zou ik nog maar eens even over nadenken..

❌ Productgroepen vermijden, kcal tellen, geen suikers meer, vanaf nu stoppen met alcohol, iedere dag sporten? Vraag jezelf eens af of deze voornemens haalbaar zijn tot volgend jaar 2022.. ? Ik denk eerlijk gezegd van niet. Ook al zal je misschien aan het begin snel resultaat zien, dit resultaat hou je nooit vast als je ook die nieuwe ‘regels’ niet kunt volhouden. 

Maar wat moet je dan wel doen? 

Kies een patroon dat bij jou past. Verander met kleine stapjes en voeg daar pas iets aan toe wanneer je het ene minimaal 30 dagen onder de knie hebt.  Daarnaast moet je je bij elke stap afvragen of dit een fijn gevoel oplevert. Wanneer het namelijk teveel moeite is, dan is de stap te groot, moet je mogelijk een andere manier zoeken of is misschien de motivatie onvoldoende aanwezig en wil je helemaal niet zo graag anders. Jouw WHY moet namelijk heel duidelijk zijn en deze gaat vaak gepaard met een pijnpunt. Is jouw pijnpunt groot genoeg, dan wil je er alles aan doen om te veranderen. Combineer je dit met een juiste aanpak, dan ga je zeker slagen. 

Dieetvrij

Laat je niet verleiden tot weer een nieuw dieet. Een dieet houd namelijk niet rekening met negatieve gezondheidseffecten waardoor je sowieso gaat terugvallen (ook al is dit mogelijk pas na jaren). Richt je op het verbeteren van je gezondheid, gezonde (voedings)keuzes, luisteren naar het lichaam, jezelf iets gunnen, verminderen van stressfactoren en schakel zo nodig hulp in.

Nieuwe deelnemers

Deze maand ga ik aan de slag met weer veel gemotiveerde toppers die hun relatie met voeding willen verbeteren en streven naar een lichaam waarin zij zich happy & fit voelen. ‘Fit’ in de zin van gezond. Dat heeft namelijk helemaal niks met uiterlijk te maken (een slank lichaam kan ontzettend ‘ongezond’ zijn). Ik vind het belangrijk om te werken met mensen die hier bewust van zijn en deze mindset willen veranderen Op een duurzame manier jou gezondheid verbeteren, zonder dat dit een obsessie wordt. Laat het mij weten als je ook zou willen starten met een 3 maanden traject! Je kunt jezelf via deze weg aanmelden of meer informatie opvragen.

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.