In slechts 3 weken mijn haarvolume verbeterd

Een aantal weken geleden besloot ik zelf gebruik te maken van de Silsolutions van Vitakruid. Een supplement met silicium wat onder andere de kwaliteit van haar, huid en nagels ondersteunt.

Nadat ik dit supplement vele keren met succes had ingezet bij klanten met haaruitval, was ik zelf ook heel erg nieuwsgierig geworden of dit zou helpen wanneer je niet direct haaruitval hebt, maar wel dunnere plekken met weinig haarformule.

Persoonlijk is dit iets wat ik al heel lang heb aan de voorkant van mijn haarlijn.

Iets waar ik onzeker over kan zijn en zelfs weleens overwogen heb er iets aan te laten doen. Toch vond ik dat ook net een stap te ver, want je ziet het eigenlijk alleen wanneer ik mijn haar vast heb.

Tijdens mijn eetstoornis had ik wel last van dun haar, maar dit is zich gelukkig positief gaan ontwikkelen naarmate mijn herstel. Weet dat voldoende energie ontzettend belangrijk is voor de haarkwaliteit, want de kwaliteit van haar, huid en nagels is een functie die je lichaam niet nodig heeft om te overleven.

Een functie waarop het lichaam energie kan besparen om te gebruiken voor écht belangrijke functies zoals hart, longen en nieren, en laat dit nu precies de overlevingsreactie zijn die in werking wordt gezet wanneer er te weinig energie binnenkomt.

Ook stress kan een grote invloed hebben op dunner wordend haar en haaruitval.

Anyway, ik besloot dus gebruik te maken van de Silsolutions en dit effect ging veel verder dan mijn verwachtingen. Ik had namelijk niet verwacht dat precies op die ‘kalere’ plekken mijn haar opnieuw zou groeien.

En zoals je ziet op de afbeelding hierboven… dat is wel degelijk het geval. Enorm veel nieuwe haargroei en dat in slechts drie weken.

Ik was enorm blij verrast.

Ik kan niet anders dan dit natuurlijk met jullie te delen, want er zijn veel vrouwen die hier mee worstelen of zich schamen, en dat is zonde.

Zoals hierboven benoemd zijn er meer factoren belangrijk voor een goede haarkwaliteit (denk aan weinig stressfactoren en voldoende energie en de juiste vitamines), maar niet geschoten is altijd mis mocht je het idee hebben dat deze factoren goed zitten.

Het kan namelijk geen kwaad dit uit te proberen.

Zelf ben ik ook gaan letten op het gebruik van meer natuurlijke shampoos en ik masseer mijn hoofdhuid voor de doorbloeding. Ook dit draagt bij aan een verbeterde haargroei.

Het supplement bevat silicium en vitamine C in de juiste opneembare vorm.

Een kwalitatief hoogstaand product wat goed wordt opgenomen door het lichaam en daarom ook daadwerkelijk effect heeft. Dit is heel belangrijk wanneer je supplementen inneemt.

Daarnaast ondersteunt het de aanmaak van kraakbeen, botten en collageen. Hierdoor gaat het veroudering tegen en verbeterd het de elasticiteit van de huid.

Vrouwen die last hebben van overgangsklachten richting de spieren en gewrichten kunnen ook enorm baat hebben bij dit product. Mijn moeder heeft dit bijvoorbeeld ook ingezet tegen carpaal tunnel syndroom en is hierdoor klachtenvrij.

Ook heeft het een goede werking bij zwangere vrouwen op de bekken. Het ondersteunt daarmee vervelende klachten.

Gebruik tijdens zwangerschap is daarom een aanrader en veilig!

Nog even op een rijtje wat Silsolutions onder andere doet?

  1. Helpt het haarvolume te verbeteren
  2. Het ondersteunt de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid
  3. Goed voor de aanmaak van kraakbeen
  4. Draagt bij aan de vorming van collageen in de huid

Hoe gebruik je het?

Slik iedere ochtend voor het ontbijt 20ml (maatbekertje krijg je erbij)

Je kunt de Silsolutions met mijn kortingscode ‘YVONNE10’ hieronder bestellen

>>Bestel hier: https://www.vitakruid.nl/products/silsolutions

Ik raad aan om te starten met een fles van een liter.

Vervolgens kun je daarna even pauzeren en zien wat het gedaan heeft.

Mijn effect was al na 3 weken, dan heb je zelfs aan 500ml al genoeg.

Laat het mij vooral weten als er nog vragen zijn.

Ik zie natuurlijk heel graag ook jouw progressie foto’s voorbij komen, dus stuur mij even een foto of tag in jouw eigen bericht.

Op die manier hoop ik zoveel mogelijk vrouwen (en mannen) hiermee te bereiken.

Vergeet dus geen voor foto te maken om het verschil te kunnen zien 🙂

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.