Mijn persoonlijke ervaring met de EMB bloedtest

Ken je dat gevoel…

Je bent van plan om vroeg op te staan, je bed fris & fruitig uit te stappen, een gezond ontbijtje te nuttigen, te willen journalen, iets van beweging te willen doen, daarna heerlijk douchen, mezelf leuk aankleden, maar er totaal de puf niet voor hebben.

Een aantal jaar geleden liep ik hier iedere ochtend tegenaan. Ik wist ontzettend goed hoe mijn ideale ochtend eruit zou zien, maar alles in mijn lichaam hield mij tegen. Ook al ging ik om 21:30 naar bed en stond ik 8:00 op, de vermoeidheid bleef.

Maar, het was niet alleen mijn lijf die tegenwerkte. Ik was ook minder happy, voelde me onrustig, opgejaagd en gefrustreerd.

Ik at gezond en sliep op tijd, hoe kan ik mij dan nog zo futloos voelen?

Ik begreep er niks van.

Ik ging velen malen naar de huisarts die mij iedere keer alleen de boodschap gaf om rustiger aan te doen. Het zat namelijk ‘tussen mijn oren’. Hier werd ik ook nog eens boos om. Ik ben toch niet gek?

De frustratie zette zich om in motivatie om te laten zien dat het echt niet alleen mijn mind was. Ik ging als afgestudeerd diëtist langs bij verschillende therapeuten en deed ook zelf naast mijn orthomoleculaire opleiding steeds meer onderzoek. Dit leerde mij ontzettend veel.

Ook deed ik de EMB bloedtest (hier was ik zelf op dat moment nog niet bekend mee). Een volledige check met waardes die de huisarts bij niet wilde nakijken, terwijl ik zelf zeker wist dat iets niet klopte..

Dit veranderde mijn leven! Uit de EMB bloedtest bleek dat ik de ziekte van lyme had. Inmiddels al meer dan 2 jaar klachten zonder dat iemand naar mij luisterde.. ik was blij!

Eindelijk een verklaring! Ik ben niet gek!

In samenwerking met een orthomoleculair arts en mijn eigen kennis ging ik hiermee aan de slag en na 6 maanden begon ik mij langzaam beter te voelen.

Nu kan ik eindelijk mijn ideale ochtend leven en dat gun ik jou ook!

Mocht je klachten hebben, geen verklaring vinden of wil je weten wat je kunt doen om deze klachten te ondersteunen? Gebruik het EMB bloedtest Traject.

Mijn eigen ervaring, inmiddels 5 jaar geleden, heeft ervoor gezorgd dat ik deze tool ook zelf wilde gebruiken. Al meer dan 1500 mensen gaven dit gezondheidscadeau aan zichzelf.

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Plan gerust een GRATIS Kennismakingsgesprek -> https://calendly.com/yvonnevanhaastregt/kennismakingscall-emb-bloedtest-traject

Deze maand zijn nog een aantal plekken vrij. VOL = VOL

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.