Stress zorgt voor verzuring!

Ervaar jij stress?

Dan zal je ook zeker (onbewust) last hebben van verzuring in het lichaam. Dit houd in dat de pH-waarde van het lichaam veranderd. De pH-waarde van je lichaam bepaald o.a. hoe goed de vertering van voeding verloopt. Het heeft invloed op de afgifte van maagzuur en zo staat het sterk in verband met onze spijsvertering.

Dit maakt dat stress er indirect voor zorgt dat voeding minder goed wordt opgenomen, terwijl je juist in tijden van stress die voeding extra hard nodig hebt. Vitamines, mineralen en energie heb je nodig om te herstellen! Met name mineralen zoals magnesium en B-vitaminen zijn erg van belang. Daarnaast extra antioxidanten. 

Hiervoor is de Super Greens perfect! Vrije radicalen (de afvalstof die overblijft van stress) moeten door antioxidanten worden opgeruimd. Dit gaat onder andere verzuring en bijbehorende klachten tegen. 

Voor wie is de Super Greens geschikt?

Super Greens is een super veelzijdig product dat je breed kunt inzetten om de gezondheid te verbeteren. Niet alleen in tijden van stress, maar ook bij weinig energie, zwak immuunsysteem, darmproblemen en mogelijke tekorten. 

-> Het bevat vitaminen, mineralen, spoorelementen, antioxidanten, aminozuren & spijsverteringsenzymen. Vooral ingrediënten zoals gerstegras, spirulina, appelazijn, gemberwortel, etc. helpen die ontzuring. 

Laat het mij weten als je vragen hebt over het gebruik.

Gebruik de code ‘YVONNE10’ voor 10% korting op je bestelling bij Vitakruid.

Bestel de greens hier!

Liefs, Yvonne

Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.